دسته: ماهی سنگسر

کتاب شیلی یو ( معرفی و ریخت شناسی ماهیان جنوب و روشهای نگهداری ، حمل ، پاک کردن آنها و همچنین کاربرد غذایی و دستورات آشپزی دریایی سنتی جنوبی ) ۰

کتاب شیلی یو ( معرفی و ریخت شناسی ماهیان جنوب و روشهای نگهداری ، حمل ، پاک کردن آنها و همچنین کاربرد غذایی و دستورات آشپزی دریایی سنتی جنوبی )

نام کتاب : شیلی یو نویسنده : اکبر شایان خواه ناشر : انتشارات دستغیبی مشخصات ظاهری : ۴۲۵ صفحه مصور و تمام رنگی عکاس جلد : شقایق شایان خواه طراح جلد : مهرگان محمدی...

معرفی و ریخت شناسیِ ده نوع ماهی جنوب ۰

معرفی و ریخت شناسیِ ده نوع ماهی جنوب

        شانک سفید : نام های بومی ، گر ، شووم ، شعووم ، شهووم از خانواده ی شانک ماهیان         سرخو ماهیان : سرخو خونی ، سرخو...

۰

ماهی کبابی

 
 
 

 
 
ماهی کبابی با دستور پخت سرکار خانم مستوره دارابی 
آشپز شبکه ی جام جمماهی قزل یا سنگسر یاسرخو یا هامور  رو از دو ساعت قبل با آب پیاز ، لیمو تازه وزعفران و ادویه ماهی و نمک مزه دار کنید.پیازی که رنده کردید آبش را بگیرید برای مزه دار کردن ماهی و از خود رنده اش برای روی ماهی استفاده کنید. پس پیاز رنده شده سه حبه سیر رنده + یک قاشق رب گوجه . ۱/۴ پ رب انار+ یک ق.غ سبزی معطر

۰

پلو ماهی با جش یا گِش

 
پلو زعفرانی ماهی جش یا گِش
 
 
 
عکس و دستور پخت از طرف
سرکار خانم :
ترک زاده از بندر بوشهر
 
 
 
 
 
فیله ی سرخ شده ی این ماهی از جمله پرطرفدارترین غذاهای دریایی جنوبه
چرا که تازه ی این ماهی ، هم گوشت لذیذی داره و هم این که فیله ی این ماهی بدون خاره.
 
این ماهی رو اغلب با شوید پلو زعفرانی سرو میکنن (البته با پلو سفید و ساده هم عالیه )
اگر تهیه و درست کردنه پلو ز

۲

ماهی سی بس (شانک پرورشی دریایی، ارگانیک)

 
 امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست که تغذیه ی سالم باعث حفظ سلامت جامعه است،شاید بتوان گفت سالم
ترین و مفید ترین گوشت پروتینی ماهی ست،ماهی سرشار از روغن است.قرص و روغن ماهی در داروخانه ها
بفروش میرسد قرص تهیه شده از روغن ماهی ،که به امگاه۳معروف است برای درمان بیماری های قلبی و
عروقی و انواع بیماریهای دیگر مفید است. یقینا خوردن ماهی تازه و ارگانیک به مراتب بهتر از خوردن قرص آن است.و ب

۰

خرید اینترنتی انواع ماهی و آبزیان جنوب

 
 
 
 
سلام
به سایت ماهی ها خوش آمدید.
 
چنانچه تمایل به مصرف ماهی تازه ی جنوب دارید ، و تهیه آن براتون مشکله ، 
میتونید با تلفن هایی که در این صفحه قرارد داده شده تماس بگیرید
و از قیمت ماهی و نحوه ی ارسال آن مطلع شوید.
سعی ما بر اینه که با ارسال و فروش ماهی تازه و به قیمت روز ، مشتری
همیشگی جذب کنم و حق را سپاس می کنم تو این مدت سه دهه از
عمرم که تو کار ماهی فروشی بودم به ا

۲

طرز تهيه قليه ماهى اهوازى

 
 
 
 
 
 
مواد لازم:
 
 
 
 *تمر هندى….يک بسته
*سير رنده شده…۲سر
*پياز رنده شده…۲سر
*گوجه فرنگى رنده شده…۷عدد
*سبزى ماهى سرخ شده به مقدار لازم
*رب گوجه فرنگى…
یک قاشق غذاخورى
*ادويه,زردچوبه,فلفل قرمز,پودر ليمو دو قاشق مرباخورى
و مهمترين اصل قليه ماهى است که بهتر است ازيک کيلو نيم ماهى استفاده
 شود که مناسب قليه باشند,ماهى هاى نظير,سنگسر سفيد,هامور,شير و

۶

اصل قلیه تند و تیز بوشهری

 
اصل قلیه تند و تیز بوشهری یکی از غذاهای پر طرفدار در استان بوشهر “اوو موی”(ow mouy) میباشد؛ غذایی مناسب برای همه فصول ؛ولی کاربرد نوع ماهی در فصول سال برای پختن قلیه متفاوت است؛ مثلن بوشهریها برای فصل زمستان برای درست کردن قلیه از ماهی هامور یا سرخو ویا سنگسرو چنانچه مایل باشند سکن استفاده میکنند. حتی کاربرد سبزی هم زمستانی و تابستانی دارد ؛ تعجب نکنید اینارو از قدیمی ها پرسیدم؛ و

۱۱

نکاتی مهم در باره ی تهیه و خرید ماهی ومیگو

۱-هنگام خرید ماهی تازه از بازار اول به چشمهای ماهی با دقت نگاه کنید ، چشمهای 
ماهی باید از حدقه بیرون زده باشند ، یا حداقل با حدقه مساوی باشند.
اگر چشمهای ماهی از حدقه بیرون زده بود و شفافیت و گردی چشم به زیبائی مشخص و معلوم بود این ماهی
بی نهایت تازه است و از زمان صید آن ، مدت زمان زیادی نگذشته ، ولی اگر چشمهای ماهی
شفاف بود و مساوی با حدقه بود ، این ماهی تازه است ولی کیفیت آن صد در صد ن

۰

شله ی ماهی یا سوپ ماهی یا آش ماهی

 
یکی دیکر از غذاهای سنتی استان بوشهر ، آش ماهی یا  سوپ ماهی می باشد که به گویش محلی به آن
“شله ی موهی ” می گویند.این غذا رو با ماهی هائی مثل:هامور ، سنگسر ، سرخو ،صُبیتی ،
درست می کنند.
شله ی ماهی غذای خیلی خوشمزه ایه و بوشهر ی ها این غذا رو بیشتر
در شب های زمستون درست می کنند ، و یکی از فاکتورهای اصلی و مهم این غذا ، فلفل و سیر
زیاد است.و حتما باید این غذا رو با ماهی های ذکر شده ی بالا