ماهی سکن یا سه کله یا سوکلا - نمایش نوشته ها

  طرز پخت قلیه ماهی در شهرهای جنوبی کشور اندکی با هم متفاوتند . مثلا در خوزستان ( اهواز ، آبادان ، خرمشهر ، ماهشهر و...) ماهی قلیه رو آخر سر سرخ کرده و اضافه میکنند و در بوشهر ماهی رو از همان ابتدا با سیر و پیاز و سبزی تفت میدن . علی آقا در خصوص این دستور قلیه گفتن که : سلام کوکا قلیه ماهی در آبودان و خرمشهر با اینها که نوشتی خوزستانی فرق داره....( یعنی مسئله حیثیتی شد و حتی صدای برخی دوستان حومه آبودان....یعنی برزیلی ها هم‌ دراومد )....دلیل اش هم کاملا فنی هستنه ماهی رو اول اضافه م ...

    بعضی از ماهی ها مثل :تن ، مارلین ، داردم ، جودر ، گیدر ، گلتی ، ویر ، یک نمونه هوور و چندین نوع دیگه ، گوشتی قرمز یا صورتی رنگ دارند.             خوراک اسکویید مواد : 700گرم فیله اسکویید،یک عددپیاز،3حبه سیر،یک عددفلفل دلمه،پودرزنجبیل،روغن زیتون،رب گوجه،زردچوبه،فلفل قرمز،پودرپاپریکادستپخت:شقایق شایان         ماهی براق که اغلب به اسم ماهیه صافی شناخته میشه و از خانواده ی گش ماهیانه که گوشت خوش طعم و بدون خاری داره و بر ...

          در ایام قدیم که علم پیشرفت نکرده بود و دستگاهای برودتی وجود نداشتن، زمانیکه ماهی زیاد صید میشد( در ماههای فروردین و اردیبهشت ) و قیمت خیلی ارزانی داشت ، اغلب بندری ها ، ماهی را با قیمت خیلی پایینی خریداری می کردند و با نمک دریا ، نمک سود کرده و درون دبه های حلبی ، می خواباندند و در فصل زمستان که ماهی کمتر صید میشد، با ماهی خشک و نمک سود غذاهای دریایی درست می کردند. البته هنوزم در بین مردم جنوب این شیوه پابرجاست .ماهی هایی که بیشتر نمک سود می کردند شامل : خ ...

      بدون شک شکل و ظاهر غذا در اشتها و میل به غذاخوردن انسان ها نقش مهمی داره ؛، مخصوصا غذاهای دریایی که با تزیین و انواع ترفندها شکیل تر و زیباتر میشه.     در این پست میخوایم روش درست کردن ماهی به شکل حلزون رو آموزش بدیم البته باید از خانم ترک زاده، بانوی بوشهری تشکر ویزه بعمل بیاریم بخاطر وقت و هزینه و تهیه عکس از غذای دریایی بسیار مطلوبی که آماده و برای ما ارسال کردند. متشکرم خانم ترک زاده     خب بریم سراغ طرز تهیه ی ماهی حلزونی:     ...

    ماهی شور سرخ کرده         رسپی از سرکار خانم : ترک زاده بانوی بوشهری         ماهی شور رو چند ساعت با آّب خیس می کنیم( حدود 3 الی 4 ساعت کافیست ) در حین مدت زمانی که ماهی رو خیسوندید دو الی سه بار آب ماهی رو عوض کنید تا شوری آن گرفته شود. سپس با مقدار کمی ادویه مخصوص ماهی آب پز می کنیم. مدت زمان آب پز باید در حدی باشد که بتوان ماهی رو ریش ریش کرد و خار و تیغ ماهی رو ازش گرفت. گوشت ریش ریش شده ی ماهی که عاری از تیغ و خار شده ...

  پلو زعفرانی ماهی جش یا گِش       عکس و دستور پخت از طرف سرکار خانم : ترک زاده از بندر بوشهر           فیله ی سرخ شده ی این ماهی از جمله پرطرفدارترین غذاهای دریایی جنوبه چرا که تازه ی این ماهی ، هم گوشت لذیذی داره و هم این که فیله ی این ماهی بدون خاره.   این ماهی رو اغلب با شوید پلو زعفرانی سرو میکنن (البته با پلو سفید و ساده هم عالیه ) اگر تهیه و درست کردنه پلو زعفرانی براتون مقدور نیست توصیه میکنم به شوید پلو کمی سیر تازه  ...

   امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست که تغذیه ی سالم باعث حفظ سلامت جامعه است،شاید بتوان گفت سالم ترین و مفید ترین گوشت پروتینی ماهی ست،ماهی سرشار از روغن است.قرص و روغن ماهی در داروخانه ها بفروش میرسد قرص تهیه شده از روغن ماهی ،که به امگاه3معروف است برای درمان بیماری های قلبی و عروقی و انواع بیماریهای دیگر مفید است. یقینا خوردن ماهی تازه و ارگانیک به مراتب بهتر از خوردن قرص آن است.و بدون شک ماهی ارگانیک با غیر ارگانیک تفاوت های اساسی و زیر بنایی دارد. ماهی" سی بس " دارای گوشت سفید و ب ...

        سلام به سایت ماهی ها خوش آمدید.   چنانچه تمایل به مصرف ماهی تازه ی جنوب دارید ، و تهیه آن براتون مشکله ،  میتونید با تلفن هایی که در این صفحه قرارد داده شده تماس بگیرید و از قیمت ماهی و نحوه ی ارسال آن مطلع شوید. سعی ما بر اینه که با ارسال و فروش ماهی تازه و به قیمت روز ، مشتری همیشگی جذب کنم و حق را سپاس می کنم تو این مدت سه دهه از عمرم که تو کار ماهی فروشی بودم به این مهم دست پیدا کردم. خودم عاشق ماهی و غذاهای دریایی هستم و تقریبا هفته ایی 4 ب ...

            مواد لازم:        *تمر هندى....يک بسته *سير رنده شده...2سر *پياز رنده شده...2سر *گوجه فرنگى رنده شده...7عدد *سبزى ماهى سرخ شده به مقدار لازم *رب گوجه فرنگى... یک قاشق غذاخورى *ادويه,زردچوبه,فلفل قرمز,پودر ليمو دو قاشق مرباخورى و مهمترين اصل قليه ماهى است که بهتر است ازيک کيلو نيم ماهى استفاده  شود که مناسب قليه باشند,ماهى هاى نظير,سنگسر سفيد,هامور,شير و يا ميش ماهى     طرز تهيه و پخت قليه:   ...

  اصل قلیه تند و تیز بوشهری یکی از غذاهای پر طرفدار در استان بوشهر \"اوو موی\"(ow mouy) میباشد؛ غذایی مناسب برای همه فصول ؛ولی کاربرد نوع ماهی در فصول سال برای پختن قلیه متفاوت است؛ مثلن بوشهریها برای فصل زمستان برای درست کردن قلیه از ماهی هامور یا سرخو ویا سنگسرو چنانچه مایل باشند سکن استفاده میکنند. حتی کاربرد سبزی هم زمستانی و تابستانی دارد ؛ تعجب نکنید اینارو از قدیمی ها پرسیدم؛ و دوست داشتم حاصل تجربیات اونارو شما هم بدونین. مواد لازم: *حدود 750 گرم سبز ماهی *پیاز بزرگ دو عدد *آب ت ...


123

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما