ماهی شوریده - نمایش نوشته ها

1-هنگام خرید ماهی تازه از بازار اول به چشمهای ماهی با دقت نگاه کنید ، چشمهای  ماهی باید از حدقه بیرون زده باشند ، یا حداقل با حدقه مساوی باشند. اگر چشمهای ماهی از حدقه بیرون زده بود و شفافیت و گردی چشم به زیبائی مشخص و معلوم بود این ماهی بی نهایت تازه است و از زمان صید آن ، مدت زمان زیادی نگذشته ، ولی اگر چشمهای ماهی شفاف بود و مساوی با حدقه بود ، این ماهی تازه است ولی کیفیت آن صد در صد نیست.   2-بدن ماهی تازه باید سفت باشه.یعنی اگر با انگشت اشاره به بدن ماهی فشار وارد کردید (فش ...

  یکی دیکر از غذاهای سنتی استان بوشهر ، آش ماهی یا  سوپ ماهی می باشد که به گویش محلی به آن \"شله ی موهی \" می گویند.این غذا رو با ماهی هائی مثل:هامور ، سنگسر ، سرخو ،صُبیتی ، درست می کنند. شله ی ماهی غذای خیلی خوشمزه ایه و بوشهر ی ها این غذا رو بیشتر در شب های زمستون درست می کنند ، و یکی از فاکتورهای اصلی و مهم این غذا ، فلفل و سیر زیاد است.و حتما باید این غذا رو با ماهی های ذکر شده ی بالا درست کرد.چون هم تیغ ندارند و هم بوی زُهم کمتری نسبت به ماهی های دیگه دارند.     ...

  مواد لازم:                 *یک عدد ماهی هامور تازه به وزن یک کیلوگرم(برای 4 نفر) *سیر خشک ، 7 حبه ی درشت *پیاز یک عدد متوسط *گوجه فرنگی 3  عدد متوسط *گشنیز و شوید(یک لیوان خورد شده)و شنبلیله ی خورد شده دو قاشق غذاخوری *تمر هندی 40 گرم در آب گرم حل کنید و یک قاشق مرباخوری آرد بهش اضافه کنید و هسته و ریشه اش را بگیرید و از صافی عبور بدید *فلفل قرمز ، زردچوبه و نمک و روغن به میزان لازم *ادویه مخصوص ماهی و آرد به میزان لازم بای سر ...

        مواد لازم:       *یک عدد ماهی حدودا 350 گرم برای یک نفر(ماهی شوریده یا قزل رنگین کمان،راشگو) *ادویه مخصوص ماهی *روغن هسته ی انگور یا روغن کنجد یا روغن زیتون یک قاشق غذاخوری *نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم *پودر سیر نصف قاشق چایخوری *لیموی تازه 2 عدد  *گوجه برای تزئین یک عدد *زیتون برای تزئین مقداری به دلخواه   طرز تهیه:     به تعداد هر نفر یک عدد ماهی 300 گرمی خریداری کنید و ماهی رو اول پولک(فلس) گرفته و از زیر قسمت شکم شکاف بدید و داخل شکمش رو تمیز و خالی کنید. بعد ...

  مواد لازم:    *ماهی راشگو یا شوریده حدود 800 گرم یک عدد تازه(ماهی رو از قسم کمر از سر تا انتهای دُم شکاف بدید و توجه داشته باشید کله ی ماهی رو(سَر) رو جدا نکنید تا ماهی شکلی زیباتر داشته باشه) *پیاز2 تا متوسط *تمر هندی حدود 100 گرم *گشنیز و شنبلیله 800 گرم *روغن برای چرب کردن گوشت ماهی *سیر 3 حبه درشت *ادویه و نمک فلفل  و زعفران به میزان لازم *فویل یا ورق آلمینیوم به اندازه ای که ماهی را رویش بزاریم *آبلیمو یا لیموی تازه مقداری برای مزه دار کردن ماهی   &n ...

  مواد لازم:       *یک عدد ماهی حدود یک کیلوگرم (بهتر است از ماهی های نظیر شوریده،میش،صُبیتی)استفاه کنید البته ماهی خورهای حرفه ای که با تیغ ماهی \"خار\"مشکلی ندارن از ماهی \"خارو\" بزرگ استفاده می کنند. *برنج یک کیلو(برای ته چین ماهی بهتر است از برنج های بو دار و ایرانی استفاده کنید لذیذتر می شود) *گشنیز 400 گرم *شنبلیله 100 گرم *سیر 4 حبه درشت *پیاز درشت خورد شده یک عدد بزرگ *ادویه،فلفل قرمز،نمک و زردچوبه به میزان لازم *آب تمر غلیظ و از صافی رد شده یک استکان ...

  مواد لازم:       *یک عدد ماهی 800 گرمی به تعداد 3 نفر(بهتر است از ماهی هائی نظیر:صُبیتی،راشگو،شوریده،حلوا استفاده کنید) *روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری *سیر رنده شده 2 حبه *فلفل سیاه یک قاشق چای خوری *قارچ دکمه ای 8 عدد *جعفری تازه و خورد شده 2 قاشق چای خوری *فلل دلمه ای 1 عدد متوسط *ورق فویل به اندازه ای باشد که ماهی را بتوان روی فویل بطور کامل باز کرد *نمک به میزان لازم *لیموی تازه 1عد       طرز تهیه:         ماهی را ...

  یکی از پرطرفدارترین و لذیذترین و کم تیغ ترین(خار)ماهی از نوع ماهیان جنوب،ماهی شوریده می باشد.این ماهی معمولا در بازار بصورت تازه و منجمد عرضه می گردد.در ماه های بهمن و اسفند صید این گونه ی ماهی در بندر های آبادان و هندیجان بیشتر می شود و در همان موقع از سال است که در این مناطق قیمت ماهی شوریده کاهش می یابد.این ماهی در فصل های یاد شده معمولا برای تخم ریزی به این سواحل  مناطق می آیند و دارای اُشبُل هستند.اُشبُل ماهی شوریده ارزش غذائی دارد و بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد.در تابستان این م ...


1

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما