دسته: ماهی قباد یا غُباد

ویدیو معرفی ماهی هوور از خانواده ی تن ماهیان ۰

ویدیو معرفی ماهی هوور از خانواده ی تن ماهیان

ماهی هوور از خانواده ی تن ماهیان است . ماهی شیر و قباد هم از خانواده ی تن ماهیان هستند که از لحاظ ارزش اقتصادی و گوشت و مزه در صدر جدول این خانواده...

روشهای شناخت ماهی شیر از ماهی قباد ۰

روشهای شناخت ماهی شیر از ماهی قباد

درآبهای خلیج فارس و دریای عمان فقط یک نمونه ماهی شیر وجود دارد و تنها ماهی قباد است که به شیر شباهت زیادی دارد که این ماهی شایدبه بزرگترین وزنی که برسد۳کیلو باشد در...

۰

تقلب دربعضی از ماهیفروشی ها و فروختن انواع ماهی به اسم شیر

 
 
در تصویر بالا ، عکس تیکه شده ی ماهی #تن رو  می بینید که در یکی از شهرهای غیربندری ( اسم شهر رو نیاریم بهتره )به اسم ماهی شیر فروخته شده! 
 
شباهت ماهی ها بهم باعث میشه که افراد سودجویی که متاسفانه به شغل ماهیفروشی مشغولا ، از نابلدی و ناواردیه  مشتری سواستفاده کنن و ماهی ارزون رو به اسم ماهی گرون و معروف به مشتری بفروشن!تصویر بالا ماهی #تن هست که بجای ماهی شیر با قیمت

۰

ماهی خشک یا نمک سود شده

 
 
 
 
 
در ایام قدیم که علم پیشرفت نکرده بود و دستگاهای برودتی وجود نداشتن، زمانیکه ماهی زیاد صید میشد( در ماههای فروردین و اردیبهشت ) و قیمت خیلی ارزانی داشت ، اغلب بندری ها ، ماهی را با قیمت خیلی پایینی خریداری می کردند و با نمک دریا ، نمک سود کرده و درون دبه های حلبی ، می خواباندند و در فصل زمستان که ماهی کمتر صید میشد، با ماهی خشک و نمک سود غذاهای دریایی درست می کردند. ال

۰

ماهی حلزونی دستپخت خانم ترک زاده

 
 
 
بدون شک شکل و ظاهر غذا در اشتها و میل به غذاخوردن انسان ها نقش مهمی داره ؛، مخصوصا غذاهای دریایی
که با تزیین و انواع ترفندها شکیل تر و زیباتر میشه.
 
 
در این پست میخوایم روش درست کردن ماهی به شکل حلزون رو آموزش بدیم البته باید از خانم ترک زاده،
بانوی بوشهری تشکر ویزه بعمل بیاریم بخاطر وقت و هزینه و تهیه عکس از غذای دریایی بسیار مطلوبی
که آماده و برای ما ارسال کردند.

۰

غذای دریایی با ماهی شور

 
 
ماهی شور سرخ کرده
 
 
 
 
رسپی از سرکار خانم :
ترک زاده بانوی بوشهری
 
 
 
 
ماهی شور رو چند ساعت با آّب خیس می کنیم( حدود ۳ الی ۴ ساعت کافیست )
در حین مدت زمانی که ماهی رو خیسوندید دو الی سه بار آب ماهی رو عوض کنید تا شوری
آن گرفته شود.
سپس با مقدار کمی ادویه مخصوص ماهی آب پز می کنیم.
مدت زمان آب پز باید در حدی باشد که بتوان ماهی رو ریش ریش کرد و خار و تیغ ماهی ر

۰

پلو ماهی با جش یا گِش

 
پلو زعفرانی ماهی جش یا گِش
 
 
 
عکس و دستور پخت از طرف
سرکار خانم :
ترک زاده از بندر بوشهر
 
 
 
 
 
فیله ی سرخ شده ی این ماهی از جمله پرطرفدارترین غذاهای دریایی جنوبه
چرا که تازه ی این ماهی ، هم گوشت لذیذی داره و هم این که فیله ی این ماهی بدون خاره.
 
این ماهی رو اغلب با شوید پلو زعفرانی سرو میکنن (البته با پلو سفید و ساده هم عالیه )
اگر تهیه و درست کردنه پلو ز

۲

ماهی سی بس (شانک پرورشی دریایی، ارگانیک)

 
 امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست که تغذیه ی سالم باعث حفظ سلامت جامعه است،شاید بتوان گفت سالم
ترین و مفید ترین گوشت پروتینی ماهی ست،ماهی سرشار از روغن است.قرص و روغن ماهی در داروخانه ها
بفروش میرسد قرص تهیه شده از روغن ماهی ،که به امگاه۳معروف است برای درمان بیماری های قلبی و
عروقی و انواع بیماریهای دیگر مفید است. یقینا خوردن ماهی تازه و ارگانیک به مراتب بهتر از خوردن قرص آن است.و ب

۰

خرید اینترنتی انواع ماهی و آبزیان جنوب

 
 
 
 
سلام
به سایت ماهی ها خوش آمدید.
 
چنانچه تمایل به مصرف ماهی تازه ی جنوب دارید ، و تهیه آن براتون مشکله ، 
میتونید با تلفن هایی که در این صفحه قرارد داده شده تماس بگیرید
و از قیمت ماهی و نحوه ی ارسال آن مطلع شوید.
سعی ما بر اینه که با ارسال و فروش ماهی تازه و به قیمت روز ، مشتری
همیشگی جذب کنم و حق را سپاس می کنم تو این مدت سه دهه از
عمرم که تو کار ماهی فروشی بودم به ا

۲

طرز تهيه قليه ماهى اهوازى

 
 
 
 
 
 
مواد لازم:
 
 
 
 *تمر هندى….يک بسته
*سير رنده شده…۲سر
*پياز رنده شده…۲سر
*گوجه فرنگى رنده شده…۷عدد
*سبزى ماهى سرخ شده به مقدار لازم
*رب گوجه فرنگى…
یک قاشق غذاخورى
*ادويه,زردچوبه,فلفل قرمز,پودر ليمو دو قاشق مرباخورى
و مهمترين اصل قليه ماهى است که بهتر است ازيک کيلو نيم ماهى استفاده
 شود که مناسب قليه باشند,ماهى هاى نظير,سنگسر سفيد,هامور,شير و