ماهی هامور یا حُمور - نمایش نوشته ها

ماهی کبابی

1395/09/22

          ماهی کبابی با دستور پخت سرکار خانم مستوره دارابی  آشپز شبکه ی جام جمماهی قزل یا سنگسر یاسرخو یا هامور  رو از دو ساعت قبل با آب پیاز ، لیمو تازه وزعفران و ادویه ماهی و نمک مزه دار کنید.پیازی که رنده کردید آبش را بگیرید برای مزه دار کردن ماهی و از خود رنده اش برای روی ماهی استفاده کنید. پس پیاز رنده شده سه حبه سیر رنده + یک قاشق رب گوجه . 1/4 پ رب انار+ یک ق.غ سبزی معطر خشک + یک ق.م رب آلوچه + زردچوبه. ادویه .+یک پیمانه آب تمر هندی غلیظ + سه ق.غ ...

  پلو زعفرانی ماهی جش یا گِش       عکس و دستور پخت از طرف سرکار خانم : ترک زاده از بندر بوشهر           فیله ی سرخ شده ی این ماهی از جمله پرطرفدارترین غذاهای دریایی جنوبه چرا که تازه ی این ماهی ، هم گوشت لذیذی داره و هم این که فیله ی این ماهی بدون خاره.   این ماهی رو اغلب با شوید پلو زعفرانی سرو میکنن (البته با پلو سفید و ساده هم عالیه ) اگر تهیه و درست کردنه پلو زعفرانی براتون مقدور نیست توصیه میکنم به شوید پلو کمی سیر تازه  ...

   امروزه بر هیچ کس پوشیده نیست که تغذیه ی سالم باعث حفظ سلامت جامعه است،شاید بتوان گفت سالم ترین و مفید ترین گوشت پروتینی ماهی ست،ماهی سرشار از روغن است.قرص و روغن ماهی در داروخانه ها بفروش میرسد قرص تهیه شده از روغن ماهی ،که به امگاه3معروف است برای درمان بیماری های قلبی و عروقی و انواع بیماریهای دیگر مفید است. یقینا خوردن ماهی تازه و ارگانیک به مراتب بهتر از خوردن قرص آن است.و بدون شک ماهی ارگانیک با غیر ارگانیک تفاوت های اساسی و زیر بنایی دارد. ماهی" سی بس " دارای گوشت سفید و ب ...

        سلام به سایت ماهی ها خوش آمدید.   چنانچه تمایل به مصرف ماهی تازه ی جنوب دارید ، و تهیه آن براتون مشکله ،  میتونید با تلفن هایی که در این صفحه قرارد داده شده تماس بگیرید و از قیمت ماهی و نحوه ی ارسال آن مطلع شوید. سعی ما بر اینه که با ارسال و فروش ماهی تازه و به قیمت روز ، مشتری همیشگی جذب کنم و حق را سپاس می کنم تو این مدت سه دهه از عمرم که تو کار ماهی فروشی بودم به این مهم دست پیدا کردم. خودم عاشق ماهی و غذاهای دریایی هستم و تقریبا هفته ایی 4 ب ...

            مواد لازم:        *تمر هندى....يک بسته *سير رنده شده...2سر *پياز رنده شده...2سر *گوجه فرنگى رنده شده...7عدد *سبزى ماهى سرخ شده به مقدار لازم *رب گوجه فرنگى... یک قاشق غذاخورى *ادويه,زردچوبه,فلفل قرمز,پودر ليمو دو قاشق مرباخورى و مهمترين اصل قليه ماهى است که بهتر است ازيک کيلو نيم ماهى استفاده  شود که مناسب قليه باشند,ماهى هاى نظير,سنگسر سفيد,هامور,شير و يا ميش ماهى     طرز تهيه و پخت قليه:   ...

1-هنگام خرید ماهی تازه از بازار اول به چشمهای ماهی با دقت نگاه کنید ، چشمهای  ماهی باید از حدقه بیرون زده باشند ، یا حداقل با حدقه مساوی باشند. اگر چشمهای ماهی از حدقه بیرون زده بود و شفافیت و گردی چشم به زیبائی مشخص و معلوم بود این ماهی بی نهایت تازه است و از زمان صید آن ، مدت زمان زیادی نگذشته ، ولی اگر چشمهای ماهی شفاف بود و مساوی با حدقه بود ، این ماهی تازه است ولی کیفیت آن صد در صد نیست.   2-بدن ماهی تازه باید سفت باشه.یعنی اگر با انگشت اشاره به بدن ماهی فشار وارد کردید (فش ...

  یکی دیکر از غذاهای سنتی استان بوشهر ، آش ماهی یا  سوپ ماهی می باشد که به گویش محلی به آن "شله ی موهی " می گویند.این غذا رو با ماهی هائی مثل:هامور ، سنگسر ، سرخو ،صُبیتی ، درست می کنند. شله ی ماهی غذای خیلی خوشمزه ایه و بوشهر ی ها این غذا رو بیشتر در شب های زمستون درست می کنند ، و یکی از فاکتورهای اصلی و مهم این غذا ، فلفل و سیر زیاد است.و حتما باید این غذا رو با ماهی های ذکر شده ی بالا درست کرد.چون هم تیغ ندارند و هم بوی زُهم کمتری نسبت به ماهی های دیگه دارند.     ...

            " ماهی هامور "'در گویش بندر بوشهر به هامور ( همور یا حمور ) می گویند. هامور چندین نوع است که بهترین نوع آن ﻫﺎﻣﻮﺭ ﺳﻔﯿﺪ می باشد.هامور سفید ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﻧﻮﻉ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎﻣﻮﺭ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ یکی از پرطرفدارترین ماهی های کشورهای کوچک حوزه ی " شاخاب پارس " است ، به همین دلیل این ماهی از سایزهای یک کیلوگرم به بالا به این کشورها صادر می شود.گرچه سرخ کردنی و شکم پر و حتی کباب این ماهی خوشمزه میشه ولی ﻗﻠﯿﻪ ﺍﯼ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻣﺎﻫﯽ ﻫﺎﻣﻮﺭ ﺑﺪﺳﺖ ﻣﯿﺎﺩ ﺑﺎ ﻫﯿﭻ ﻣﺎﻫﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺍﯼ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﻧﯿﺴﺖ.مرد ...

  مواد لازم:                 *یک عدد ماهی هامور تازه به وزن یک کیلوگرم(برای 4 نفر) *سیر خشک ، 7 حبه ی درشت *پیاز یک عدد متوسط *گوجه فرنگی 3  عدد متوسط *گشنیز و شوید(یک لیوان خورد شده)و شنبلیله ی خورد شده دو قاشق غذاخوری *تمر هندی 40 گرم در آب گرم حل کنید و یک قاشق مرباخوری آرد بهش اضافه کنید و هسته و ریشه اش را بگیرید و از صافی عبور بدید *فلفل قرمز ، زردچوبه و نمک و روغن به میزان لازم *ادویه مخصوص ماهی و آرد به میزان لازم بای سر ...

  مواد لازم:         *فیله ی ماهی 1 کیلوگرم (سکن یا شیرماهی یا میش ماهی بدون پوست و استخوان) *ماست 200 گرم *زنجبیل تازه و له شده نصف قاشق چای خوری *سیر رنده شده 3 حبه درشت *ادویه مخصوص ماهی 1 قاشق چای خوری *گشنیز و جعفری خورد شده 3 قاشق چای خوری *دارچین نصف قاشق چای خوری در صورت تمایل *نمک و روغن به میزان لازم *فلفل قرمز به میزان لازم *تمر هندی حدود 100 گرم در آب گرم حل کنید و مایه ی تمر غلیظی تهیه نمائید. *رنگ قرمز خوراکی 1 قاشق چای خوری *سبزیجات و گوجه ...


12

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما