موضوعات تصادفی - نمایش نوشته ها

عکس از : سپهر 6994      ملالیس ،ملوک ،ملالیسک ،کمجه ،کلم  اینها همه نام این موجود دریایی است که  یکی از بهترین طعمه ها برای صیادی سنتی ست .   ملالیس ، نام موجودی دریایست که درمناطق گل و لای و باتلاقی دریا زندگی می کند.بدن نرم این موجود دریایی بوسیله ی پوسته ای سفت و نی مانند محافظت می شود که طول پوسته حدود 5سانتی متر میرسد.ملالیس در همه ی سواحل نیست( همونطور که گفته شد در سواحل باتلاقی پیدا میشه ) و بیشتر در  سواحل بندرکنگان و مناطقی از بندردیر،گناوه ...

       هزینه ارسال ماهی در سفارش وزن های مختلف ، از بازار ماهی بندربوشهر تا ترمینال های تهران:   ✅حداقل سفارش 10کیلو می باشد و حذاکثر هر چقدر که شما بخواهید   البته قابل ذکر است که از بندر بوشهر به تهران فقط برای دوتا پایانه سرویس داریم.ترمینال جنوب و ترمینال آرژانتین( بیهقی ) اگر از این دوپایانه میتونید تحویل بگیرید در خدمتیم.تحویل مشتری با ارائه ی تصویر بارنامه  ( بعد از خرید مشتری از طریق یکی از شبکه های اجتماعی ، واتساپ یا تلگرام  بارنامه رو ارس ...

پیتزا میگو

1395/10/26

        پیتزای میگو دستپخت و هنر آشپزی خانم ترک زاده بانوی بوشهری         امروز برای ناهار فرصتی نبود بنابر این تصمیم گرفتم یک فست فود از نوع سالم درست کنم.   پیتزای میگو برای اینکه فست فود شما سالم تر بشه بهتره که خمیر پیتزا هم خونگی باشه و خودتون تهیه کنید خمیر پیتزا فوری:شیر  1 فنجانآرد  3 فنجانبکینگ پودر  1 ق م سرپرروغن زیتون  نصف فنجاننمک  1 ق مهمه مواد رو در غذا ساز مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی به د ...

            آیا رنگ قرمز آبشش ماهی ملاک تازگی آنست؟بله ، ملاک تازگی ماهیست ولی در مورد بعضی از ماهی ها صدق نمی کند !مثل ماهی خارو شیر دولمی صبور کفشک و چند نوع ماهی دیگر .بهترین راهه تشخیص تازگی و سالم بودن ماهی برای کسی که در شناخت کیفیت ماهی مهارت ندارد ، بو کشیدن قسمت آبشش ماهی است.اگر ماهی مونده باشد بوی بد و نامتعارفی از قسمت آبشش ماهی استشمام می شود و اگر سالم و تازه باشد هیچگونه بوی نامتعارف و نامطبوعی ندارد .در خرید ماهی دقت لازم را بخرج بدهید تا هنگ ...

ماهی کبابی

1395/09/22

          ماهی کبابی با دستور پخت سرکار خانم مستوره دارابی  آشپز شبکه ی جام جمماهی قزل یا سنگسر یاسرخو یا هامور  رو از دو ساعت قبل با آب پیاز ، لیمو تازه وزعفران و ادویه ماهی و نمک مزه دار کنید.پیازی که رنده کردید آبش را بگیرید برای مزه دار کردن ماهی و از خود رنده اش برای روی ماهی استفاده کنید. پس پیاز رنده شده سه حبه سیر رنده + یک قاشق رب گوجه . 1/4 پ رب انار+ یک ق.غ سبزی معطر خشک + یک ق.م رب آلوچه + زردچوبه. ادویه .+یک پیمانه آب تمر هندی غلیظ + سه ق.غ ...

          در ایام قدیم که علم پیشرفت نکرده بود و دستگاهای برودتی وجود نداشتن، زمانیکه ماهی زیاد صید میشد( در ماههای فروردین و اردیبهشت ) و قیمت خیلی ارزانی داشت ، اغلب بندری ها ، ماهی را با قیمت خیلی پایینی خریداری می کردند و با نمک دریا ، نمک سود کرده و درون دبه های حلبی ، می خواباندند و در فصل زمستان که ماهی کمتر صید میشد، با ماهی خشک و نمک سود غذاهای دریایی درست می کردند. البته هنوزم در بین مردم جنوب این شیوه پابرجاست .ماهی هایی که بیشتر نمک سود می کردند شامل : خ ...

            کباب کوبیده ی ماهی با سس چتنی این بار می خواهیم به جای اینکه گوشت قرمز را به سیخ بکشیم گوشت ماهی را به سیخ کشیده و کباب کوبیده ماهی درست کنیم.( البته توی ماهیتابه با مقدار کمی روغن )مواد لازم برای ۲ نفر:* 300 گرم گوشت ماهی چرخ شده که بهتر است از ماهی های گوشتی استفاده کنیم مثل میش ماهی ، سکن  ، ماهی هوور    مواد لازم : یک عدد زرده تخم‌مرغنصف ق چ ادویه ماهی یک چهارم ق چ پودر زنجبیلدو قاشق سوپخوری گشنیز خرد شده5 حبه سیر رنده ش ...

          دستور پخت غذا و عکس از سرکار خانم ترک زاده     موهینه خارو دلوم پووی دلتن .... حلوا سفیدوو کجا منزلتن......   از ترانه های محلی بوشهری که در وصف ماهی خارو و زبیدی خوانده میشد و به نظر من شاید بخاطر مزه ی لذیذ و بی نظیر ماهی خارو بوده که اولین سراینده ی این ترانه قبل یا بعد از تناول این ماهی از سر ذوق سروده!!!     یک ناهار خوشمزه و اصیل بوشهری با نون خونگی و ترشی گوجه ی تند خونگی و مهمتر از همه اینکه اینا همش دستپخت ماد ...

      اسم علمی ماهی که در تصویر می بینید باراکودا هست که در شهرهای بندری کشورمون نام های دیگه ایی داره در بنادر بوشهر به این ماهی " دولمی " dovoolmi  میگن در بنادر خوزستان به اسم " عاگول " agool می شناسنش گرچه در بیشتر بازارهای خوزستان به اسم " شیر پولکدار " فروخته میشه. و اینکه در بنادر هرمزگان و میناب و چابهار به این ماهی " کوتر یا کودر " میگن.       در اغلب شهرهای غیر بندری به اسم شیرپولکدار به مشتری معرفی میشه که البته هیچگونه نسبتی با ماهی شیر ...

    ماهی شور سرخ کرده         رسپی از سرکار خانم : ترک زاده بانوی بوشهری         ماهی شور رو چند ساعت با آّب خیس می کنیم( حدود 3 الی 4 ساعت کافیست ) در حین مدت زمانی که ماهی رو خیسوندید دو الی سه بار آب ماهی رو عوض کنید تا شوری آن گرفته شود. سپس با مقدار کمی ادویه مخصوص ماهی آب پز می کنیم. مدت زمان آب پز باید در حدی باشد که بتوان ماهی رو ریش ریش کرد و خار و تیغ ماهی رو ازش گرفت. گوشت ریش ریش شده ی ماهی که عاری از تیغ و خار شده ...


123

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما