دسته: موضوعات تصادفی

۰

یک طعمه خوب برای صید ماهی با قلاب ، ملالیسک ، ملالیس ، ملوک ، کمجه

عکس از : سپهر ۶۹۹۴ 
 
 
ملالیس ،ملوک ،ملالیسک ،کمجه ،کلم  اینها همه نام این موجود دریایی است که  یکی از بهترین طعمه ها برای صیادی سنتی ست .
 
ملالیس ، نام موجودی دریایست که درمناطق گل و لای و باتلاقی دریا زندگی می کند.بدن نرم این موجود دریایی بوسیله ی پوسته ای سفت و نی مانند محافظت می شود که طول پوسته حدود ۵سانتی متر میرسد.ملالیس در همه ی سواحل نیست( همونطور که گفته شد در سواح

۰

هزینه های ارسال ماهی تازه از بندر بوشهر به تهران و کرج ونحوه ی بسته بندی ماهی و میگوی تازه برای مسافت های بالاتر از ۱۵۰۰ کیلومتر

 
 
  
هزینه ارسال ماهی در سفارش وزن های مختلف ، از بازار ماهی بندربوشهر تا ترمینال های تهران:
 
✅حداقل سفارش ۱۰کیلو می باشد و حذاکثر هر چقدر که شما بخواهید
 
البته قابل ذکر است که از بندر بوشهر به تهران فقط برای دوتا پایانه سرویس داریم.ترمینال جنوب و ترمینال آرژانتین( بیهقی ) اگر از این دوپایانه میتونید تحویل بگیرید در خدمتیم.تحویل مشتری با ارائه ی تصویر بارنامه  ( بعد

۰

پیتزا میگو

 
 
 
 
پیتزای میگو
دستپخت و هنر آشپزی خانم ترک زاده بانوی بوشهری
 
 
 
 
امروز برای ناهار فرصتی نبود بنابر این تصمیم گرفتم یک فست فود از نوع سالم درست کنم.
 
پیتزای میگو
برای اینکه فست فود شما سالم تر بشه بهتره که خمیر پیتزا هم خونگی باشه و خودتون تهیه کنید خمیر پیتزا فوری:شیر  1 فنجانآرد  3 فنجانبکینگ پودر  1 ق م سرپرروغن زیتون  نصف فنجاننمک  1 ق م

۰

بهترین روش برای تشخیص تازگی ماهی

 
 

 
 
 
 
آیا رنگ قرمز آبشش ماهی ملاک تازگی آنست؟بله ، ملاک تازگی ماهیست ولی در مورد بعضی از ماهی ها صدق نمی کند !مثل ماهی خارو شیر دولمی صبور کفشک و چند نوع ماهی دیگر .بهترین راهه تشخیص تازگی و سالم بودن ماهی برای کسی که در شناخت کیفیت ماهی مهارت ندارد ، بو کشیدن قسمت آبشش ماهی است.اگر ماهی مونده باشد بوی بد و نامتعارفی از قسمت آبشش ماهی استشمام می شود و اگر سالم و تازه ب

۰

ماهی کبابی

 
 
 

 
 
ماهی کبابی با دستور پخت سرکار خانم مستوره دارابی 
آشپز شبکه ی جام جمماهی قزل یا سنگسر یاسرخو یا هامور  رو از دو ساعت قبل با آب پیاز ، لیمو تازه وزعفران و ادویه ماهی و نمک مزه دار کنید.پیازی که رنده کردید آبش را بگیرید برای مزه دار کردن ماهی و از خود رنده اش برای روی ماهی استفاده کنید. پس پیاز رنده شده سه حبه سیر رنده + یک قاشق رب گوجه . ۱/۴ پ رب انار+ یک ق.غ سبزی معطر

۰

ماهی خشک یا نمک سود شده

 
 
 
 
 
در ایام قدیم که علم پیشرفت نکرده بود و دستگاهای برودتی وجود نداشتن، زمانیکه ماهی زیاد صید میشد( در ماههای فروردین و اردیبهشت ) و قیمت خیلی ارزانی داشت ، اغلب بندری ها ، ماهی را با قیمت خیلی پایینی خریداری می کردند و با نمک دریا ، نمک سود کرده و درون دبه های حلبی ، می خواباندند و در فصل زمستان که ماهی کمتر صید میشد، با ماهی خشک و نمک سود غذاهای دریایی درست می کردند. ال

۰

کباب کوبیده ی ماهی در ماهیتابه با سس چتنی

 
 
 
 
 
 
کباب کوبیده ی ماهی با سس چتنی این بار می خواهیم به جای اینکه گوشت قرمز را به سیخ بکشیم گوشت ماهی را به سیخ کشیده و کباب کوبیده ماهی درست کنیم.( البته توی ماهیتابه با مقدار کمی روغن )مواد لازم برای ۲ نفر:* ۳۰۰ گرم گوشت ماهی چرخ شده که بهتر است از ماهی های گوشتی استفاده کنیم مثل میش ماهی ، سکن  ، ماهی هوور 
 
مواد لازم :
یک عدد زرده تخم‌مرغنصف ق چ ادویه ماهی ی

۱

ماهی دولمی از نوع دم زرد( عاگول ، چنگو ، شیرپولکدار )

 
 
 
اسم علمی ماهی که در تصویر می بینید
باراکودا هست که در شهرهای بندری کشورمون نام های دیگه ایی داره
در بنادر بوشهر به این ماهی ” دولمی ” dovoolmi  میگن
در بنادر خوزستان به اسم ” عاگول ” agool می شناسنش
گرچه در بیشتر بازارهای خوزستان به اسم ” شیر پولکدار ” فروخته میشه.
و اینکه در بنادر هرمزگان و میناب و چابهار به این ماهی ” کوتر یا کودر ” میگن.
 
 
 
در اغلب شهرهای غیر بندری به

۰

غذای دریایی با ماهی شور

 
 
ماهی شور سرخ کرده
 
 
 
 
رسپی از سرکار خانم :
ترک زاده بانوی بوشهری
 
 
 
 
ماهی شور رو چند ساعت با آّب خیس می کنیم( حدود ۳ الی ۴ ساعت کافیست )
در حین مدت زمانی که ماهی رو خیسوندید دو الی سه بار آب ماهی رو عوض کنید تا شوری
آن گرفته شود.
سپس با مقدار کمی ادویه مخصوص ماهی آب پز می کنیم.
مدت زمان آب پز باید در حدی باشد که بتوان ماهی رو ریش ریش کرد و خار و تیغ ماهی ر

۰

دو پیازه ی میگوی زعفرانی

 
 
 
 
دو پیازه ی میگوی زعفرانی
به قلم و هنر آشپزش
مصطفی فرید
 
 
 
 
 
مواد لازم :
 
 
 
* پیاز بزرگ ۳ عدد
* زعفران به میزان لازم
* فلفل دلمه ۱ عدد
* میگو پاک شده ۵۰۰ گرم
* ادویه جات شامل  زردچوبه ، فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم
 
 
طرز تهیه :
 
اول پیازها رو خورد کرده و تفت میدیم ، بعد فلفل دلمه ای ساطوری شده و قاطی پیازها کرده
و همراهه هم تفت میدیم.