میگو ها - نمایش نوشته ها

    درود خدمت بازدید کننده ی گرامی      اگر قصد خرید میگوی پرورشی و دریایی با کیفیت بالا جهت صادرات دارید با ما تماس بگیرید . میگوهای ما ،  با بسته بندی در جعبه و کارتن های مناسب و شکیل جهت صادرات  آماده شده است و اگر شما بسته بندی خاصی مدنظر داشته باشید میتوانیم  طرح شما را اجرا کنیم. کیفیت محصولات ما تضمینی است برای گرفتن مجوز برای صادرات براحتی میتوانیم اقدام کنیم . با خرید از ما مشتریان خودتان را در آنطرف مرزها، برای همیشه دایمی کنید .   ...

  زرشک پلو با میگو    شاید برای بعضی ها تعجب آور باشه که زرشک پلو با میگو ! بله اتفاقا خیلی هم خوشمزه میشه و برای مهمانی ها اکر بخواهید میگو با برنج بذارید خیلی هم شیک و مجلسی میشه     طرز پخت و تهیه :   میگوها رو درون روغن تفت دادم و دوسر پیاز مشتی ، نگینی خورد کرده و سرخش کردم و با میگوهای تفت داده شده قاطی کردم و زردچوبه و دارچین و فلفل قرمز و زعفران زدم و یه کوچولو دیگه تفت دادم وبرنج  را آبکش کردم و میگوها رو روی برنج ریختم و دم گذاشتم . بعد زرشک ...

      صيد ترال در گویش صیادان بومی بوشهر گوفه  یا جُل    صيد ترال يا گوفه :   صيدی بسيار مخرب و تنها دليل كم شدن صيد ماهی و ميگو در سالهای اخير است* در مورد اين روش صيد بيشتر بدونيم .  روش این صید به اینصورت است که ، نوعی تور به حالت مخروطی و در اندازه های بسیار بزرگ که بوسیله ی 4 طناب ضخیم به لنج یا قایق وصل می شود و قسمت زیرین توسط زنجیر و تخته گرفته شده است .   زنجیرها با حرکت شناور در کف دریا کشیده میشه تخته ها دو طرف زنجیرها رو از هم ...

          تاریخ انتشار این مطلب  1395/10/30       در مورد هزینه های ارسال ماهی و میگو از بندربوشهر به تهران وکرج پرسیده بودند.لیست زیر ، هزینه ها می باشد.     هزینه ی ارسال ماهی تازه در سغارش وزن های مختلف ، از بازار ماهی بندر بوشهر تا ترمینال های تهران و کرج:     حداقل سفارش 10 می باشد ، البته از بندر بوشهر به تهران فقط برای 2 پایانه سرویس است ترمینال جنوب و ترمینال آرژانتین ( بیهقی ) و برای اهالی کرج ترمین ...

پیتزا میگو

1395/10/26

        پیتزای میگو دستپخت و هنر آشپزی خانم ترک زاده بانوی بوشهری         امروز برای ناهار فرصتی نبود بنابر این تصمیم گرفتم یک فست فود از نوع سالم درست کنم.   پیتزای میگو برای اینکه فست فود شما سالم تر بشه بهتره که خمیر پیتزا هم خونگی باشه و خودتون تهیه کنید خمیر پیتزا فوری:شیر  1 فنجانآرد  3 فنجانبکینگ پودر  1 ق م سرپرروغن زیتون  نصف فنجاننمک  1 ق مهمه مواد رو در غذا ساز مخلوط میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی به د ...

                    همه کسانی میگو خریداری میکنن و خودشونم زحمت پاک کردنش رو انجام میدن ، دیدن که روی قسمت بالای میگو ( کمر )رگی وجود داره که حتما باید گرفته بشه .میگوهای  دریایی ، چه بزرگ و چه کوچک اون رگ رو دارند. ولی میگوی پرورشی ، علاوه بر اینکه روی کمرش رگ  داره قسمت زیر میگو ( زیر پاهاش ) هم رگ داره. پس اولین تفاوت تو این مورده تفاوت دیگه اینکه میگوهای پرورشی سبز زیتونی رنگ هستند،حالا بعضیهاشون کم رنگ ترند و بعضی هاشو ...

            خوراک لابستر دستپخت سرآشپز حسيني     ﺧﻮﺭﺍﮎ ﻻﺑﺴﺘﺮ ﺑﺎ ﺳﺲ و دورچین عالیﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﯾﺰ ﻗﺒﻞ ﺍﺯﯾﻨﮑﻪ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺭﻭ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﻢ ﺑﺎﯾﺪ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻻﺑﺴﺘﺮ ﮐﻤﯽﺗﻮﺿﯿﺢﺑﺪﻡ.ﻫﻤﻮﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﺧﻮﺭﺍﮎ ﺧﺮﭼﻨﮓ ﻭ ﻻﺑﺴﺘﺮ ﯾﺎ ﺻﺪﻑ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭﺳﻔﺮﻩ ﻫﺎﯼ ﻓﺮﻧﮕﯽﺑﺎﺏ ﻫﺴﺖ ولی امروزه شاهدیم گرچه از نظر شرعی  لابستر و خرچنگ و ماهی مرکب ، خوردنشون اشکال داره ! ولی متقاضیان زیادی هستند که طالب خرید این موجودات دریایی می باشند.!!!لابسترهای که در دریاهای ایران صید میشه دو نوع ...

ماهی حلواسفید که بیشتر به اسم ماهی زبیدی یا زبیده در بین مردم جنوب و مشتریان معروف است . بهترین و کمیاب ترین و گرانترین ماهی جنوب ، حلوا سفید می باشد.           شاید بتوان در رده بندی ماهیان جنوب ، بعد از ماهی حلواسفید ، راشگو را معرفی کرد .طعم و مزه ی بی نظیر این ماهی هر ذایقه ایی را به وجد می آورد.       ماهی سکن گوشت بسیار لذیذی داره ، گرچه به دلیل بوی تند ماهی با هر ذایقه ایی سازگاری ندارد ، ولی با پخت حرفه ایی این ماهی و استفاده از ادوی ...

          طرز تهیه پاپ کورن میگو یا همون میگو پفکیمناسب برای 3 تا 4 نفرمواد لازم برای آماده سازی آرد طعم‌دار:1 پیمانه آرد1 قاشق غذاخوری ادویه کاجون2 قاشق چای‌خوری نمک1 قاشق چای‌خوری فلفل سیاه مواد لازم برای آماده‌سازی پاپ کورن میگو:500 گرم میگو، پاک شده( سایز 40-50)1 عدد تخم‌مرغ یک استکان چایخوری شیریک قاشق چای‌خوری ادویه کاجوندستور تهیه:1. آرد، ادویه کاجون، نمک و فلفل را در یک کاسه متوسط ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم.2. نیمی از مخل ...

      قلیه ی میگوی متفاوت با طعمی بی نظیر    برای درست کردنه این غذا به مواد زیر نیاز داریم:میگو ۵۰۰ گرمسبزی (گشنیز و شنبلیله) ۵۰۰ گرمپیاز ۲ عددسیر ۱ بوتهنمک و فلفل سیاه و دارچین به مقدار لازمکمی شکر به دلخواه برای ترکیب طعم هارب گوجه یک قاشقروغن به مقدار لازمتمبر هندی (عصاره) ۱ لیوانرب انار نصف قاشق (اختیاری) پودر گردو دوقاشق (اختیاری) ابتدا پیاز را در قابلمه‌ای با کمی روغن تفت میدیم تا طلایی رنگ شود. سپس سبزی خرد شده را به آن افزوده و تا هنگامی که رنگ سبزی ...


1234

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما