عمومی - نمایش نوشته ها

نوعی روش صید ماهی توی سواحل کم عمق بوشهر با آبکش یا آشپال (در گویش اهالی بوشهر به آبکش "مشقل " meshghal می گویند ). که در این روش بصورت ابتدایی از کمترین ابزار برای صید ماهی " مید " (بیا) می پردازند.در این روش یه کیسه ی پلاستیکی روی مشقل یا همون آشپلا ، آبکش ، میزارن و بعد دورش رو با کش می بندن.یه سوراخ در مرکز پلاستیک ، دقیقا وسط مشقل ایجاد می کنن و یک طناب سه تا چهار متری به آبکش وصل میکنن(طناب برای پرتاب آبکش داخل آب و بیرون آوردن آن).البته سوراخ های خیلی ریزی روی کل کیسه پلاستیکی مثلا هر دو ...

          اشپل ماهی چیست ؟به مرواریدهای کوچکی که به رنگ های زرد و طلایی و قرمز وصورتی ( رنگ اشپل ماهی ها با هم متفاوت است) این روزها در دل انواع ماهی های خارو ،صبور ،حلوا ، شعری  و... جا خوش کرده اند، اشپل می گویند. وقتی این نوع ماهی ها را می خریم و پاک میکنیم به محض باز کردن شکمشان،  از این مرواریدها را می بینیم که با نظم خاصی به درازای شکم ماهی درون یک پوسته بسیار نازک و شفاف قرار گرفته اند.برخی ها به این تصور که این مرواریدها جزو امعا و احشای ماهی بوده ...

      " پرنده ماهی " طول بعضی از گونه های این ماهی تا 30سانتی متر میرسد.بدنی کشیده و استوانه ایی دارد.دارای باله های بلندیست که تا دم ماهی امتداد دارد.پولک های آن درشت است و به آسانی کنده می شود.گونه ایی از این ماهی پرنده، به راحتی می توانند روی سطح آب پرواز کنند.به همین علت به ماهی پرنده موسوم اند.از نظر تغدیه ایی از پلانکتون ها تغذیه می کنند.البته باله های بلند این ماهی نقشی در پرواز ندارد و بهتر است به آنها ماهی سرخورنده یا جهنده اطلاق شود.گوشت این ماهی کیفیت بسیار خوبی دارد ...

          تاریخ انتشار این مطلب  1395/10/30       در مورد هزینه های ارسال ماهی و میگو از بندربوشهر به تهران وکرج پرسیده بودند.لیست زیر ، هزینه ها می باشد.     هزینه ی ارسال ماهی تازه در سغارش وزن های مختلف ، از بازار ماهی بندر بوشهر تا ترمینال های تهران و کرج:     حداقل سفارش 10 می باشد ، البته از بندر بوشهر به تهران فقط برای 2 پایانه سرویس است ترمینال جنوب و ترمینال آرژانتین ( بیهقی ) و برای اهالی کرج ترمین ...

       هزینه ارسال ماهی در سفارش وزن های مختلف ، از بازار ماهی بندربوشهر تا ترمینال های تهران:   ✅حداقل سفارش 10کیلو می باشد و حذاکثر هر چقدر که شما بخواهید   البته قابل ذکر است که از بندر بوشهر به تهران فقط برای دوتا پایانه سرویس داریم.ترمینال جنوب و ترمینال آرژانتین( بیهقی ) اگر از این دوپایانه میتونید تحویل بگیرید در خدمتیم.تحویل مشتری با ارائه ی تصویر بارنامه  ( بعد از خرید مشتری از طریق یکی از شبکه های اجتماعی ، واتساپ یا تلگرام  بارنامه رو ارس ...

        ساده ترین و آسانترین روش سرخ کردن ماهی رو درتصویر بالا ببینید. ماهی(ماهی شانک کوپر و شوریده) رو شستم نمک زدم و خوب خشک کردم ( دقت کنید خوووب خشک کردم ). روغن رو توی یک ماهیتابه از جنس " روی " قدیمی ریختم و گذاشتم داغ داغ بشه ( داغ دااااغ به حدی که روغن دود نکنه). بعد ماهی ها رو بدون اینکه آرد و زردچوبه و چیز دیگه ایی بزنم .(قبل از خشک کردن فقط شستم و نمک زدم ) تو روغ داغ داااااغ از سمت گوشت گذاشتم.و صبر کردم تا سمتی که توی روغنه کاملا سرخ بشه.بعد با کفگیر م ...

          ماهی حلوا سفید یا زبیدی از خانواده ی حلوا ماهیان است، خوشمزه ترین و گران قیمت ترین ماهی جنوب ، حلوا سفیده است . حلوا سفیذ ماهی کمیابی ست و بیشتر زمان صید آن از شهریور تا آذرماه است . حلوا سفید خلیج فارس از نظر شکل و ظاهری با حلوا سفید عمان یکی ست ولی در کنار باله های حلوا سفید عمان خط نسبتا تیره رنگی دیده می شود که زبیدی خلیج فارس این رنگ رو ندارد و کاملا سفیداست و به همین دلیل است که در بین ماهیفروشان حلوای عمان را به اسم حلوا سفیده پرسیاه و حلوا سفید خ ...

        چنگو از  ماهی های ارزان قیمت جنوب است .ماهی چنگو یا چینگو یا بلاچنگو نام فارسی : منقارماهیاننام های بومی : چنگو ، بلاچنگو ، چینگو این ماهی بدن کشیده و درازی داره ، سطح زی هست و اغلب نواحی ساحلی هم دیده میشه ، تغذیه ش از ماهیان کوچک صورت میگیره و در حدود سه نوع از این ماهی وجود داره و فقط یک نوعش هست که مرغوبه اونهم چنگو لوله ایی.مهره ی کمر ماهی چنگو به رنگ سبز می باشد و گوشت این ماهی خوراکی ست ولی مرغوبیت ندارد ( مرغوبیت ندارد چونکه با ذائقه ی خیلی ها سازگ ...

      قلیه ی میگوی متفاوت با طعمی بی نظیر    برای درست کردنه این غذا به مواد زیر نیاز داریم:میگو ۵۰۰ گرمسبزی (گشنیز و شنبلیله) ۵۰۰ گرمپیاز ۲ عددسیر ۱ بوتهنمک و فلفل سیاه و دارچین به مقدار لازمکمی شکر به دلخواه برای ترکیب طعم هارب گوجه یک قاشقروغن به مقدار لازمتمبر هندی (عصاره) ۱ لیوانرب انار نصف قاشق (اختیاری) پودر گردو دوقاشق (اختیاری) ابتدا پیاز را در قابلمه‌ای با کمی روغن تفت میدیم تا طلایی رنگ شود. سپس سبزی خرد شده را به آن افزوده و تا هنگامی که رنگ سبزی ...

          در ایام قدیم که علم پیشرفت نکرده بود و دستگاهای برودتی وجود نداشتن، زمانیکه ماهی زیاد صید میشد( در ماههای فروردین و اردیبهشت ) و قیمت خیلی ارزانی داشت ، اغلب بندری ها ، ماهی را با قیمت خیلی پایینی خریداری می کردند و با نمک دریا ، نمک سود کرده و درون دبه های حلبی ، می خواباندند و در فصل زمستان که ماهی کمتر صید میشد، با ماهی خشک و نمک سود غذاهای دریایی درست می کردند. البته هنوزم در بین مردم جنوب این شیوه پابرجاست .ماهی هایی که بیشتر نمک سود می کردند شامل : خ ...


1234

ماهی ها

همه چیز درباره ماهی ها و سایر آبزیان

درباره وبسایت

وبسایت ماهی ها با هدف معرفی انواع آبزیان و ترویج فرهنگ استفاده از منابغ مغذی دریایی برپا شده است. امید است با نظرات و پیشنهادات سازنده ی خود ما را در انجام این مهم یاری فرمایید

موضوعات

مطالب تصادفی

پیوندها

لینک به ما