برچسب گذاری توسط: بازار ماهی بوشهر

۰

کیسه شنای میش ماهی

ميش ماهي يكي از ماهیان ممتاز، درجه یک واز ماهيان صادراتي به كشورهاي حوزه خليج فارسمیباشد. گوشت اين ماهي براي قليه ماهي و دمپخت (یکی از غذاهای محبوب بوشهریهای قدیمی) فوق العاده ميشه.
بايد به اطلاعتون برسونم، اين ماهي هرچي بزرگتر باشه و وزنش بيشتر باشه قيمتش هم بالاتر ميره. حتي توي نر و مادگي اين ماهي هم تفاوت قيمته.من خودم ميش ماهي به وزن ۳۷كيلو ديدم. پدرم حتي ميگه: ۴۲كيلويي اين ماهي رو هم

۰

ماهی صبور

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ماهی صبور در این فصل از سال ( تابستون ) معدن صبور تو خوزستانه ، شهر آبادان رو میشه پایتخت صبور ایران معرفی کرد .بندرهای جنوبی سواحل خلیج فارس بغیر از بنادر خوزستان زیستگاه #صبور ندارن . قیمت #صبور درشت اینروزها بین ۴۰ تا ۵۰ هزارتومنه ! باور کنید اگر قیمت این ماهی خیلی بیشتر از اینا هم بشه جنوبی ها از این ماهی دست نمیکشن ! و جالب تر اینجاس که خرید این ماه

۰

خروس ماهی

 
 
صید ماهی خروس صیاد : ناخدا حسین صفاییصید بوسیله ی قلاب طعمه : میگو پرورشیخروس یکی از خطرناک ترین ماهی های دریاست.در قسمت باله های پشت و سمی وجود دارد که اگر با دست برخورد کند خطرناک است و سمش وارد بدن شده و اگر به موقع پادزهرش تزریق نشود موجب مرگ می شود!ماهیه بسیار زیبائیست و وسوسه ی دست زدن به این ماهی زیاده،و باید کاملا احتیاط کرد.ماهی خروس در آبهای ساحلی و صخره ایی زندگی میکند

۰

ماهی کفال ، بیاح ، مید ، زوری ، گاریز

 
 
خانواده : MUGILIDAEنام انگلیسی: Mulletsنام فارسی: کفالاز خانواده ی کفال ماهیاندیگر اعضا این خانواده: مید ، پیچ ، گریز ، گاریز ، بیاح ، زوری
خانواده ی کفال ماهیان معمولا در مناطق ساحلی دریا زندگی می کنند.و از آنجا وارد مصب ها و آب شیرین نیز می شوند.بیشتر گونه ها شوری را تحمل می کنند بطوریکه آبهای شیرین با شوری ۷۵قسمت در هزار را نیز می توانند تحمل کنند.اغلب گونه ها در دریا تخم ریزی می کنند.

۰

ماهی شعری ، شهری ، کاردوز

 
 
 
 
ماهی شعری نام انگلیسی : Yellowtail emperorنام های فارسی : شعری ، شهری ، شئری ، کاردوزماهی شعری در آبهای ساحلی و مناطق صخره ای و مرجانی تا عمق ۵۰متری زیست می کند و از سخت پوستان و صدفها تغذیه ش صورت می گیرد.ماهی شعری در چهارنوع وجود دارد که بهترین نوع آن شعری دم زرد است البته رنگ دم این ماهی کاملا زرد نیست ولی بدنی تپل تر و پولک های شفاف و استیلی زیباتر از نوع های دیگر دارد و طعم و مز

۰

ماهی سارم ، ضله ، زرده ، شیربندر ، صافی

 
 
ماهی سارمنام های دیگر :خوزستان : ضله ( به اسم صافی هم میفروشن )بوشهر : زرده اغلب شهرهای غیربندری : شیربندر!!!
 
ماهی سارم نام انگلیسی : Talang queenfishاین ماهی از خانواده و تیره ی  گش ماهیان است.ماهی سارم گونه ایی ساحلی ست و بصورت گله ایی حرکت می کنند.در بعضی از مواقع وارد مصب ها می شوند و تغذیه ی این ماهیان از ماهیان کوچکتر و پلاژیک صورت می گیرد.گوشت ماهیه سارم ارزش غذایی و شیلاتی دا

۰

ماهی فر،ماهی پرنده

 
 
 
” پرنده ماهی ” طول بعضی از گونه های این ماهی تا ۳۰سانتی متر میرسد.بدنی کشیده و استوانه ایی دارد.دارای باله های بلندیست که تا دم ماهی امتداد دارد.پولک های آن درشت است و به آسانی کنده می شود.گونه ایی از این ماهی پرنده، به راحتی می توانند روی سطح آب پرواز کنند.به همین علت به ماهی پرنده موسوم اند.از نظر تغدیه ایی از پلانکتون ها تغذیه می کنند.البته باله های بلند این ماهی نقشی در پرو

۰

خوراک ماهی مرکب ، خساک

 
 اول از همه اینو بگم که ماهی مرکب یا همون خساک معروف در کشور ما به دلایل شرعی مصرف نداره.
 
 
 
خساک رو به چندین روش میشه درست کرد.
 
در ادامه به یکی از روش های پخت این موجود دریایی که باعث میشه هم طعم لذیذی تری پیدا کنه هم گوشت خساک نرم تر بشه و عطر غذا اشتها رو تحریک کنه می پردازیم.
 
 
 
مواد لازم :
 
خساک فیله شده : ۷۰۰گرم
 
پیاز :یک عدد بزرگ و یک عدد متوسط
&nbs

۰

ماهی گش هندی ، دله ، مقوا

مقوا گوژپشت نام بومی : شنگ ، مقوانام بازاری : گش هندی نام های تقلب: زبیدی بندری ، صافی زبیدی !
 
 نام علمی گونه : Alectis indicusنام انگلیسی : Indian threadfishنام بازاری : گش هندی نام های بومی : شنگ ، دله ، مقوا نام های تقلب : زبیدی بندری ، صافی زبیدی از خانواده و تیره ی گش ماهیان دارای گوشتی سفید و بی خار و لذیذ ، مناسب برای سرخ کردنی ، کبابی ، فرپز ، قلیه ، ته چین ، شکم پر ماهی مقوا بصورت گله های بزرگ د

۰

ماهی شور آبپزی یا شورپز ماهی

 
این غذای سنتی جنوبی بوشهری هم دستپخت سرکار خانم ترک زاده ست.
 
ماهی شورپزی (شورپزی)ماهی شور به ویژه خارو رو با آب فراوان روی حرارت میزاریم تا چند جوش بزنه تا مقداری از شوری ماهی گرفته شه(بعضی به جای این کار ماهی رو چند ساعتی در اب خیس میکنند. البته ماهی نباید شیرین بشه . برای این غذا ماهی تقریبا باید خوش نمک باشه بخاطر همینه که بهش میگن شورپز) سپس ماهی رو توی آبکش میریزیم. حالا ماهی