برچسب گذاری توسط: خرید ماهی جنوب

۰

یک طعمه خوب برای صید ماهی با قلاب ، ملالیسک ، ملالیس ، ملوک ، کمجه

عکس از : سپهر ۶۹۹۴ 
 
 
ملالیس ،ملوک ،ملالیسک ،کمجه ،کلم  اینها همه نام این موجود دریایی است که  یکی از بهترین طعمه ها برای صیادی سنتی ست .
 
ملالیس ، نام موجودی دریایست که درمناطق گل و لای و باتلاقی دریا زندگی می کند.بدن نرم این موجود دریایی بوسیله ی پوسته ای سفت و نی مانند محافظت می شود که طول پوسته حدود ۵سانتی متر میرسد.ملالیس در همه ی سواحل نیست( همونطور که گفته شد در سواح

۰

پیتزا خساک

 
 
 
 
 
 
 
 
پیتزای خساک
اول از همه خمیر پیتزا رو هم خودم درست کردم تا یک پیتزای سالم تر با مزه ایی بی نظیر داشته باشیم.
 
خمیر پیتزای فوری :
 
 
شیر یک فنجان
آرد سه فنجان
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرپر
روغن زیتون نصف فنجان
نمک یک قاشق مرباخوری
همه ی مواد رو در غذاساز مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.
مجددا با دست کمی ورز میدهیم و بمدت نیمساع

۰

پیتزا میگو

 
 
 
 
پیتزای میگو
دستپخت و هنر آشپزی خانم ترک زاده بانوی بوشهری
 
 
 
 
امروز برای ناهار فرصتی نبود بنابر این تصمیم گرفتم یک فست فود از نوع سالم درست کنم.
 
پیتزای میگو
برای اینکه فست فود شما سالم تر بشه بهتره که خمیر پیتزا هم خونگی باشه و خودتون تهیه کنید خمیر پیتزا فوری:شیر  1 فنجانآرد  3 فنجانبکینگ پودر  1 ق م سرپرروغن زیتون  نصف فنجاننمک  1 ق م

۰

ماهی کبابی

 
 
 

 
 
ماهی کبابی با دستور پخت سرکار خانم مستوره دارابی 
آشپز شبکه ی جام جمماهی قزل یا سنگسر یاسرخو یا هامور  رو از دو ساعت قبل با آب پیاز ، لیمو تازه وزعفران و ادویه ماهی و نمک مزه دار کنید.پیازی که رنده کردید آبش را بگیرید برای مزه دار کردن ماهی و از خود رنده اش برای روی ماهی استفاده کنید. پس پیاز رنده شده سه حبه سیر رنده + یک قاشق رب گوجه . ۱/۴ پ رب انار+ یک ق.غ سبزی معطر

۰

طرز تهیه ی ماهی شکم پر گش سفید یا جش

 

 
 
 
 
 
طرز تهیه ی ماهی گش شکم پر به قلم و دستپخت سرکار خانم ترک زادهماهی رو بعد از تمیز کردن نمک میزنیم و بعد از حدود نیم ساعت میشوریم و توی ابکش میزاریم تا آبش کامل گرفته شه.مواد توی شکم
 
 
ماهی هم مثل مرغ سلیقه ای هست. امروز به جای سبزی ماهی ، از پیاز داغ . گردو و کشمش استفاده کردم. پیاز داغ میگیریم. و کشمش رو که قبلا خیس کردیم به همراه گردوی خرد شده بهش اضافه میک

۰

ماهی خشک یا نمک سود شده

 
 
 
 
 
در ایام قدیم که علم پیشرفت نکرده بود و دستگاهای برودتی وجود نداشتن، زمانیکه ماهی زیاد صید میشد( در ماههای فروردین و اردیبهشت ) و قیمت خیلی ارزانی داشت ، اغلب بندری ها ، ماهی را با قیمت خیلی پایینی خریداری می کردند و با نمک دریا ، نمک سود کرده و درون دبه های حلبی ، می خواباندند و در فصل زمستان که ماهی کمتر صید میشد، با ماهی خشک و نمک سود غذاهای دریایی درست می کردند. ال

۰

ماهی کفشک ، چلابی ، کوشک

 
 
 

 
 
از خانواده ی: کفشک ماهیان نام علمی : Psettodes erumeiنام انگلیسی :Lndian spiny turbotنام فارسی : کفشک تیز دنداننام بومی در بندر بوشهر :چلابی ، چوولابیماهی کفشک دارای بدنی یکطرفی ست و بهمین دلیل است که این ماهی کف زی می باشد و از املاح دریا و پلنگتون ها و سخت پوستان و اغلب موجودات کف زی تغذیه می کند .به جرات می توان گفت یکی از لذیذترین ماهیان جنوب همین ماهی کفشک است . چون تمام خصوصیات

۷۳

قیمت روز انواع ماهی جنوب در بازار بوشهر

 
 
 
 
 
قیمت خرده فروشی انواع ماهی های جنوب ، در بازار ماهی فروشان بندر بوشهر
قیمت ماهی با افزایش صید کمتر می شود و با
کمبود ماهی و صید کمتر نرخ آن افزایش می یابد.
برای استعلام قیمت ها بصورت دقیق تر و روزانه ،با ما تماس بگیرید.
 
فقط کافیست یکبار از فروشگاه ما ، ماهی خرید کنید،
مشتری همیشگی می شوید.
 
فروش ماهی بصورت کلی و جزیی
و ارسال به تمام نقاط کشور
به قیمت روز