برچسب گذاری توسط: خرید میگوی تازه

۰

ساده ترین و آسون ترین روش برای سرخ کردن ماهی

 
 
 
 
ساده ترین و آسانترین روش سرخ کردن ماهی
رو درتصویر بالا ببینید.
ماهی(ماهی شانک کوپر و شوریده) رو شستم نمک زدم و خوب خشک کردم ( دقت کنید خوووب خشک کردم ).
روغن رو توی یک ماهیتابه از جنس ” روی ”
قدیمی ریختم و گذاشتم داغ داغ بشه ( داغ دااااغ به حدی که روغن دود نکنه).
بعد ماهی ها رو بدون اینکه آرد و زردچوبه و چیز دیگه ایی بزنم .(قبل از خشک کردن فقط شستم و نمک زدم )
تو روغ داغ داااا

۰

پیتزا میگو

 
 
 
 
پیتزای میگو
دستپخت و هنر آشپزی خانم ترک زاده بانوی بوشهری
 
 
 
 
امروز برای ناهار فرصتی نبود بنابر این تصمیم گرفتم یک فست فود از نوع سالم درست کنم.
 
پیتزای میگو
برای اینکه فست فود شما سالم تر بشه بهتره که خمیر پیتزا هم خونگی باشه و خودتون تهیه کنید خمیر پیتزا فوری:شیر  1 فنجانآرد  3 فنجانبکینگ پودر  1 ق م سرپرروغن زیتون  نصف فنجاننمک  1 ق م

۰

روش سوخاری کردن میگوهای ریز

 
 
 
خیلی از وقت ها میشه هوس می کنیم میگو سوخاری درست کنیم و بخوریم ولی وقتی به قیمت شاه میگو برمیخوریم
اشتها و هوسمون کور میشه.
ولی اگر کمی حوصله و سلیقه بخرج بدیم میشه با میگوهای تازه و ریز و ارزون قیمت سوخاری میگوی
خوشمزه و تردی درست کرد.
حتما می پرسید چجوری؟
باید بگم خیلی ساده
به روش زیر:
 
 
 
 
اول اینکه حتما و حتما و حتما میگوی با پوست و تازه خریداری کنید و به

۱۰۲

چند روش برای سرخ کردن ماهی

 
روش اول:
 
 
ماهی رو بعد از شستن تو مخلوط آرد و نمک وزردچوبه و ادویه مخصوص ماهی و روغن به صورت ساده سرخ میکنیم. بعد تو یک ماهیتابه جدا سیر فراوون سرخ میکنم بعد گشنیز و جعفری رو خرد کرده و بعد به سیر اضافه میکنم و تفت میدم بعد آب نارنج یا آب لیموی تازه رو اضافه میکنیم و ماهی های سرخ شده رو به این مواد اضافه می کنیم و زیر شعله ی گاز رو کم میکنیم تا بوی آب لیمو یا نارنج توی ماهی بپیچه