برچسب گذاری توسط: خرید و فروش ماهی تازه جنوب

۰

خروس ماهی

 
 
صید ماهی خروس صیاد : ناخدا حسین صفاییصید بوسیله ی قلاب طعمه : میگو پرورشیخروس یکی از خطرناک ترین ماهی های دریاست.در قسمت باله های پشت و سمی وجود دارد که اگر با دست برخورد کند خطرناک است و سمش وارد بدن شده و اگر به موقع پادزهرش تزریق نشود موجب مرگ می شود!ماهیه بسیار زیبائیست و وسوسه ی دست زدن به این ماهی زیاده،و باید کاملا احتیاط کرد.ماهی خروس در آبهای ساحلی و صخره ایی زندگی میکند

۰

لخلاخ غذای نوستالژیک بوشهری با ماهی موتو و گمنه

 
لخلاخ ماهی موتو با گمنه ( بلغور گندم )
دستپخت خانم ص دشتی زاده از بندر گناوه 
 
 
لخلاخ ماهی موتو
 
 
ماهی موتو از ماهیان بسیار کوچک و ریز جثه ی جنوب می باشد که بیشتر به صورت خشک و نمک سود به فروش می رسد.اندازه ی این ماهی بین ۵ تا ۶ سانتیمتر می باشد.
با بلغور گندم ( گمنه )مواد لازم:.-  پیاز متوسط ۱ عدد-  للک (بلغور گندم) ۱ پیمانه که بایستی بدون روغن با حرارت کم تفت داده بشه

۰

ساده ترین و آسون ترین روش برای سرخ کردن ماهی

 
 
 
 
ساده ترین و آسانترین روش سرخ کردن ماهی
رو درتصویر بالا ببینید.
ماهی(ماهی شانک کوپر و شوریده) رو شستم نمک زدم و خوب خشک کردم ( دقت کنید خوووب خشک کردم ).
روغن رو توی یک ماهیتابه از جنس ” روی ”
قدیمی ریختم و گذاشتم داغ داغ بشه ( داغ دااااغ به حدی که روغن دود نکنه).
بعد ماهی ها رو بدون اینکه آرد و زردچوبه و چیز دیگه ایی بزنم .(قبل از خشک کردن فقط شستم و نمک زدم )
تو روغ داغ داااا

۰

بهترین روش برای تشخیص تازگی ماهی

 
 

 
 
 
 
آیا رنگ قرمز آبشش ماهی ملاک تازگی آنست؟بله ، ملاک تازگی ماهیست ولی در مورد بعضی از ماهی ها صدق نمی کند !مثل ماهی خارو شیر دولمی صبور کفشک و چند نوع ماهی دیگر .بهترین راهه تشخیص تازگی و سالم بودن ماهی برای کسی که در شناخت کیفیت ماهی مهارت ندارد ، بو کشیدن قسمت آبشش ماهی است.اگر ماهی مونده باشد بوی بد و نامتعارفی از قسمت آبشش ماهی استشمام می شود و اگر سالم و تازه ب

۱۰۵

چند روش برای سرخ کردن ماهی

 
روش اول:
 
 
ماهی رو بعد از شستن تو مخلوط آرد و نمک وزردچوبه و ادویه مخصوص ماهی و روغن به صورت ساده سرخ میکنیم. بعد تو یک ماهیتابه جدا سیر فراوون سرخ میکنم بعد گشنیز و جعفری رو خرد کرده و بعد به سیر اضافه میکنم و تفت میدم بعد آب نارنج یا آب لیموی تازه رو اضافه میکنیم و ماهی های سرخ شده رو به این مواد اضافه می کنیم و زیر شعله ی گاز رو کم میکنیم تا بوی آب لیمو یا نارنج توی ماهی بپیچه

۰

کباب چنجه ماهی

 
 
 

 
 
 
مواد لازم:
 
 
*ماهی سکن(اگر بتوانید فیله ی این ماهی را تهیه کنید خیلی بهتر است)۵۰۰ گرم
*روغن مایع یا روغن زیتون ۱۰۰ گرم(البته اگر فیله ی ماهی سکن بزرگ  تهیه نمودید به روغن احتیاجی نیست)
*آبلیو دو قاشق غذاخوری
*نمک و فلفل به میزان لازم(اگر از فلفل سیاه استفاده کنید بهتر است)
*زعفران آب شده یک قاشق غذاخوری
*پیاز رنده شده یک عدد متوسط
*سیر رنده شده ۳ حبه
 
&n