برچسب گذاری توسط: ماهی خارو

۰

ماهی شور آبپزی یا شورپز ماهی

 
این غذای سنتی جنوبی بوشهری هم دستپخت سرکار خانم ترک زاده ست.
 
ماهی شورپزی (شورپزی)ماهی شور به ویژه خارو رو با آب فراوان روی حرارت میزاریم تا چند جوش بزنه تا مقداری از شوری ماهی گرفته شه(بعضی به جای این کار ماهی رو چند ساعتی در اب خیس میکنند. البته ماهی نباید شیرین بشه . برای این غذا ماهی تقریبا باید خوش نمک باشه بخاطر همینه که بهش میگن شورپز) سپس ماهی رو توی آبکش میریزیم. حالا ماهی

۰

ته انداز سبزی ماهی با پلوی زعفرانی

 
 
 
برای درست کردن این غذا بهتره که از ماهی های فیله شده و بدون خار استفاده کنید
و البته اگر ماهی خور حرفه ایی هستید که با تیغ و خار ماهی مشکلی ندارید و براحتی
میتونید حتی ماهی خارو رو گوشت از خار تفکیک کنید باید اینو بگم که شک نداشته باشید
این غذا با ماهی خارو ( خاروی بالاتر از ۲ کیلوگرم وزن ) محشر میشه.
 
 
برای درست کردنه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:
 
 
 
 

۹

ماهی خارو

 
اغلب جنوبی ها با اسم ماهی خارو آشنا هستن و یکی از پرطرفدارترین ماهیان جنوبی که مختص خود جنوبی ها هست ماهی خارو می باشد.جنوبی ها مخصوصا آبادانی ها و بوشهری ها بر این باورند که هر ماهی ،خار و تیغ بیشتری دارد مزه ی گوشت آن لذیذ تر و خوشمزه تر می باشد.در سالهای اخیر که مردم دیگر نقاط کشور عزیزمان ماهی را بیشتر در سبد غذائی خود گنجانیده اند،ماهی ها محلی مثل” خارو “و “صبور” را به خوبی می ش