برچسب گذاری توسط: ماهی شور

۰

ماهی شور آبپزی یا شورپز ماهی

 
این غذای سنتی جنوبی بوشهری هم دستپخت سرکار خانم ترک زاده ست.
 
ماهی شورپزی (شورپزی)ماهی شور به ویژه خارو رو با آب فراوان روی حرارت میزاریم تا چند جوش بزنه تا مقداری از شوری ماهی گرفته شه(بعضی به جای این کار ماهی رو چند ساعتی در اب خیس میکنند. البته ماهی نباید شیرین بشه . برای این غذا ماهی تقریبا باید خوش نمک باشه بخاطر همینه که بهش میگن شورپز) سپس ماهی رو توی آبکش میریزیم. حالا ماهی

۰

ماهی خشک یا نمک سود شده

 
 
 
 
 
در ایام قدیم که علم پیشرفت نکرده بود و دستگاهای برودتی وجود نداشتن، زمانیکه ماهی زیاد صید میشد( در ماههای فروردین و اردیبهشت ) و قیمت خیلی ارزانی داشت ، اغلب بندری ها ، ماهی را با قیمت خیلی پایینی خریداری می کردند و با نمک دریا ، نمک سود کرده و درون دبه های حلبی ، می خواباندند و در فصل زمستان که ماهی کمتر صید میشد، با ماهی خشک و نمک سود غذاهای دریایی درست می کردند. ال

۰

غذای دریایی با ماهی شور

 
 
ماهی شور سرخ کرده
 
 
 
 
رسپی از سرکار خانم :
ترک زاده بانوی بوشهری
 
 
 
 
ماهی شور رو چند ساعت با آّب خیس می کنیم( حدود ۳ الی ۴ ساعت کافیست )
در حین مدت زمانی که ماهی رو خیسوندید دو الی سه بار آب ماهی رو عوض کنید تا شوری
آن گرفته شود.
سپس با مقدار کمی ادویه مخصوص ماهی آب پز می کنیم.
مدت زمان آب پز باید در حدی باشد که بتوان ماهی رو ریش ریش کرد و خار و تیغ ماهی ر