برچسب گذاری توسط: ماهی مرکب

۶

خوراک دو پیازه ی ماهی مرکب

 
مواد لازم:
 
 
 
 
*ماهی مرکب ۳۰۰ گرم(منظور فیله ماهی مرکب است)
*پیاز دو عدد نسبتا درشت
*خرما ۵ عدد
*نمک و زردچوبه و فلفل قرمز یه میزان لازم
*روغن به اندازه ی مصرف
*رب گوجه یک قاشق غذاخوری
*ادویه مخصوص ماهی یک قاشق چایخوری
*سیر رنده شده ۳ به درشت
*دارچین نصف قاشق چایخوری
 
 
 
 
 
 
 
طرز تهیه:
 
 
 
 
فیله ی ماهی مرکب رو بعد از اینکه شستیم با یک چا

۱۲

کتلت با ماهی مرکب

 

 
 
مواد لازم:
 
 
 
 
*حدود ۳۰۰ گرم فیله ی ماهی مرکب(اگر ماهی مرکب خریداری کردید که با سر و شکم بود
حتما همونجا توی بازار ماهی فروشی از فروشنده بخواید براتون پاکش کنه،چون فیله کردن
ماهی مرکب کار آسونی نیست و اگر وارد نباشید کیسه ی مرکب این ماهی تمام فضای
 و مکان تمیز کردن رو مرکبی و سیاه می کنه)
*دارچین نصف قاشق چایخوری
*سیر ۴ حبه درشت و رنده شده
*فلفل قرمز به انداز

۱۳

ماهی مرکب یا خسّاک

 
یک نوع دیگر از آبزیان جنوب ماهی مرکب می باشد.در مورد حلال یا حرام بودن آن اطلاع کافی
ندارم و خودم یک بار از این ماهی خوردم خیلی خوشمزه بود.
ماهی مرکب در بنادر جنوبی با اسم های خسّاک،عنکاس،نکله شناخته می شود.
بدن این ماهی سراسر گوشت است و پروتئین خالص است.مورد علاقه ی خارجی هاست
و یکی از آبزیانی است که صادرات آن همیشه در حال رونق است و هر سال قیمت آن بیشتر
می شود و همین قیمت بالای آن