برچسب گذاری توسط: ماهی کبابی

۰

ماهی کفال ، بیاح ، مید ، زوری ، گاریز

 
 
خانواده : MUGILIDAEنام انگلیسی: Mulletsنام فارسی: کفالاز خانواده ی کفال ماهیاندیگر اعضا این خانواده: مید ، پیچ ، گریز ، گاریز ، بیاح ، زوری
خانواده ی کفال ماهیان معمولا در مناطق ساحلی دریا زندگی می کنند.و از آنجا وارد مصب ها و آب شیرین نیز می شوند.بیشتر گونه ها شوری را تحمل می کنند بطوریکه آبهای شیرین با شوری ۷۵قسمت در هزار را نیز می توانند تحمل کنند.اغلب گونه ها در دریا تخم ریزی می کنند.

۰

روش ها و ترفندهای پخت ماهی و میگو

 
ماهی کبابی رو حداقل یکساعت قبل از درست کردن،نمک ، فلفل و چاشنی هایی که دوست دارید بزنید تا به گوشت ماهی نفوذ پیدا کنه و بتونه تاثیری مثبت رو طعم ماهی داشته باشه.
 
 

برای سرخ کردنه ،ماهی هایی با وزن های ۴۰۰ تا ۸۰۰ گرم بهتر اینه که ماهی ها رو از کمر شکاف داده و به دو قسمت راسته تقسیم کنید. 
 
 

 
تمرهندی رو توی آب گرم بخیسونید و چنگ بزنید تا یک آب تمر غلیظ بدست بیاد،سس تم

۰

ماهی کبابی

 
 
 

 
 
ماهی کبابی با دستور پخت سرکار خانم مستوره دارابی 
آشپز شبکه ی جام جمماهی قزل یا سنگسر یاسرخو یا هامور  رو از دو ساعت قبل با آب پیاز ، لیمو تازه وزعفران و ادویه ماهی و نمک مزه دار کنید.پیازی که رنده کردید آبش را بگیرید برای مزه دار کردن ماهی و از خود رنده اش برای روی ماهی استفاده کنید. پس پیاز رنده شده سه حبه سیر رنده + یک قاشق رب گوجه . ۱/۴ پ رب انار+ یک ق.غ سبزی معطر

۴

کوبیده فیله ی ماهی سکن

 
مواد لازم:
*۸۰۰گرم فیله ی ماهی سکن
*پیاز 3 عدد
*تخم مرغ 1 عدد
*نمک و ادویه جات به میزان لازم 
و مقدار کمی فلفل سیاه و نان خشک پودر شده به اندزه ای یک استکان
*سیر 3 حبه   
 
طرز تهیه:  فیله ماهی سکن را پوست گرفته و چرخ می کنیم.
پیازها و سیر  را