برچسب گذاری توسط: کباب ماهی

۰

ماهی کبابی

 
 
 

 
 
ماهی کبابی با دستور پخت سرکار خانم مستوره دارابی 
آشپز شبکه ی جام جمماهی قزل یا سنگسر یاسرخو یا هامور  رو از دو ساعت قبل با آب پیاز ، لیمو تازه وزعفران و ادویه ماهی و نمک مزه دار کنید.پیازی که رنده کردید آبش را بگیرید برای مزه دار کردن ماهی و از خود رنده اش برای روی ماهی استفاده کنید. پس پیاز رنده شده سه حبه سیر رنده + یک قاشق رب گوجه . ۱/۴ پ رب انار+ یک ق.غ سبزی معطر

۴

کوبیده فیله ی ماهی سکن

 
مواد لازم:
*۸۰۰گرم فیله ی ماهی سکن
*پیاز 3 عدد
*تخم مرغ 1 عدد
*نمک و ادویه جات به میزان لازم 
و مقدار کمی فلفل سیاه و نان خشک پودر شده به اندزه ای یک استکان
*سیر 3 حبه   
 
طرز تهیه:  فیله ماهی سکن را پوست گرفته و چرخ می کنیم.
پیازها و سیر  را