ماهی تون یا تن

 

تون ماهی از لحاظ قیمتی نسبت به ماهیان دیگر بسیار مناسب می باشد و تقریبا در تمام فصول سال صید می شود.ماهی تون در وزن های ۳۰۰ گرم(ویر) تا وزن های بزرگ تر که مصارف صنعتی دارند۱۰ تا ۱۵ کیلوگرم دیده می شود یکی از ماهیان جنوب که از لحاظ امگا۳ بسیار غنی می باشد. ماهی تون در کشور ژاپن طرفدار های زیادی دارد.رنگ گوشت ماهی تون قرمز مایل به تیره است و در جاهائی از آن قهو ه ای رنگ می باشد.ماهی تون را برای سرخ کردن استفاده نمی کنند و بیشتر بصورت بخارپز و خوراکی استفاده می شود.یک نوع غذای جنوبی به اسم “مگشت یا اِمگشِِِت”با ماهی تون درست می کنندکه در نوع خودش بی نظیر است.

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.