ماهی کبابی تو فری با سبزیجات

 

مواد لازم:

 

 

 

*یک عدد ماهی ۸۰۰ گرمی به تعداد ۳ نفر(بهتر است از ماهی هائی نظیر:صُبیتی،راشگو،شوریده،حلوا استفاده کنید)

*روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری

*سیر رنده شده ۲ حبه

*فلفل سیاه یک قاشق چای خوری

*قارچ دکمه ای ۸ عدد

*جعفری تازه و خورد شده ۲ قاشق چای خوری

*فلل دلمه ای ۱ عدد متوسط

*ورق فویل به اندازه ای باشد که ماهی را بتوان روی فویل بطور کامل باز کرد

*نمک به میزان لازم

*لیموی تازه ۱عد

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

 

 

ماهی را از سمت کمر(از کنار سر تا انتهای دُم) باز کنید تا بتوان ماهی را کامل در فویل باز کرد.

روغن زیتون رو با قلم مو به تمام قسمت های گوشت ماهی میمالیم.
روغن زیتون را به كمك قلم‌مو به همه قسمت‌های ماهی بمالید.
  سیر رنده شده و نمك و فلفل را با هم مخلوط می کنیم و به تمام سطح ماهی می مالیم.

سپس فلفل دلمه رو ورق ورق می کنیم و کنار ماهی روی فویل می چینیم.

قارچ ها رو شسته و چون دکمه ای و کوچولو هستن نیاز به برش ندارند و بطور سالم کنار دلمه ها

روی فویل می چینیم.
بهتر است فر را نیم ساعت جلوتر روشن كنیم و درجه آن هم ۴۵۰ فارنهایت بزاریم.

فر گاز که خوب داغ شد ماهی رو با فویل روی سینی فر قرار می دیم و دقت داشته باشید

گوشت ماهی ترد است و زود پخته می شود.

هر وقت احساس کردید رنگ گوشت ماهی از نظر کبابی خوشرنگ و قهوه ای شده است

ماهی پخته شده و آماده است.ماهی رو می تونید با گوجه و جعفری و لیمو ی تازه تزئین کرد.

شما ممکن است این را هم بپسندید

۲ پاسخ‌ها

  1. زهرا گفت:

    سلام من يك ماهي حلواي سياه به صورت فيله شده در فريزر دارم ميخواستم ببينم اگه اونا رو هم اينطوري درست كنم خوب ميشه؟

  2. روناک (باران طهرانی) گفت:

    سلام _ من الان این سایت دیدمخیلی کامل و جامع عست اما گویا بسته شده _ چون نه دستورات رو کامل کردید یه نمونه ماهی مرکب نه پاسخ نظرات رو دادید.نظرات مال پارساله _ به هرجهت موفق باشید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.