میگو پفکی با روشی دیگر

 

موا لازم:

 

 

 

*میگو درشت تازه و تمیز شده برای هر نفر ۲۰۰ گرم(۱کیلو برای ۵ نفر)برای زبیاتر شدن میگو ها

بهتره دُم میگو رو جدا نکنید.

*آرد سفید ۴قاشق غذاخوری
*پودر خمیر مایه فوری ۱قاشق مربا خوری سر پر
*شکر ۱قاشق غذاخوری
*نمک ۱قاشق چایخوری
*آّب ولرم به اندازه ای که وقتی مواد رو با هم مخلوط می کنیم به غلظت برسن
*زعفران و ادویه برای خوش رنگ و خوشبو شدن میگو

*روغن به میزان لازم

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

 

 

توی یک ظرف در دار آرد سفید و پودر خمیر و شکر،نمک،زعفران و ادویه را با هم مخلوط می کنیم.

و آّب ولرم رو اضافه می کنیم تا بشکل خمیری با غلظت ماست بدست بیاد و در ظرف رو گذاشته

و به مدت ۲۰ دقیقه صبر می کنیم خمیر جا بیفته و حجم دار بشه و پف کنه.

خمیر که آماده شد توی سرخ روغن میریزید و میزارید که خوب داغ داغ بشه

یا اگه سرخ نبود توی یک ظرف گود روغن بریزید وداغ کنید و میگوها رو که از

قبل شسته و آماده کردید توی  خمیر بزنید و دقت داشته باشید تمام سطح

میگوها اغشته به خمیر بشه و بعد میگو رو توی روغن داغ و با حرارت زیاد سرخ

کنید برای سرخ کردن میکوها حتما باید روغن به اندازه ای تو ظرف باشه که وقتی

میگو رو داخلش میزارید میگو توی روغن شناور بشه.

 

 

برای تزئین از پیاز و جعفری و گوجه فرنگی وترشی فلفل استفاده کنید عالی میشه.

 

 

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

۴ پاسخ‌ها

  1. سمانه گفت:

    من هر جوری میگو درست میکنم سفت میشه و چون میگو خیلی دوست دارم میگو سوخاری بسته بندی ها رو میگیرم و سرخ میکنم که فقط مزه ادویه میده و اصلا بهم نمیچسبه!

  2. اکبر شایان گفت:

    شما هر وقت خواستید میگو سوخاری درست کنید یا هر نوع غذائی با میگو تهیه کنید ، حتما از میگوی تازه ی با پوست استفاده کنید و مطمئن باشید سفت نخواهد شد.

  3. شایان گفت:

    سلام دوست من این که طرز درست کردن میگوی پفکی نیست-آرد سوخاری-تخم مرغ-ادویه-فلفل-نمک واگر دوست دارید یک کم سبزی خشک.ولی از قبل میگوها را از کمر باز کرده حدود ۲۰ دقیقه و توی آبلیموبخابانید

  4. اکبر شایان گفت:

    روش شما هم یک نوع از روش های میگو پفکیه،ولی نه اینکه حتما بهترین و تنها ترین روش این نوع غذاست!

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.