ماهی سوخاری

 

مواد لازم:

 

 

 

 

 

*ماهی فیله شده =۴۰۰ذ گرم (به ازای هر نفر ۲۰۰ گرم و بهتر از شیر ماهی یا ماهی میش و یا سکن استفاده کنید.)

*آرد سوخاری =دو پیمانه

*آرد گندم =یک پیمانه ، یعنی آرد گندم باید نصف مقدار آرد سوخاری باشه.

*تخم مرغ =۲ عدد

*سس سویا=۳ قاشق غذاخوری

*آبلیمو=۳ قاشق

*سرکه =۱ قاشق

*زردچوبه=یک قاشق چایخوری

*روغن=به میزان لازم برای سرخ کردن

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

 

فیله های ماهی رو که برش دادید توی یک ظرف در دار بزارید و آبلیمو ، زردچوبه ، سس سویا ، سرکه بریزد

روی ماهی ها ، تا ماهی مزه دار بشه و در ظرف روب سته و به مدت ۱۵ دقیقه ظرف رو توی

یخچال بزارید.

حالا دوتا تخم مرغ رو توی یک کاسه بشکنید و خوب میکیس کنید.آؤد گندم رو توی یک بشقاب و

آرد سوخاری رو توی یک بشقاب دیگه بریزید .

توی یک ماهیتابه روغن بریزید و بزارید تا روغن به حد کافی داغ بشه.

ماهی رو از توی مواد خارج کنید و هر تیکه ی ماهی رو اول توی ظرف آرد سفید بزنید

و بعد توی تخم مرغ و سپس توی آرد سوخاری و در آخر توی روغن داغ داغ  بزارید و با

حرارت کم هر دو طرف ماهی ها رو  ، با دقت و حوصله ، سرخ و سوخاری کنید.

ماهی سوخاری رو میشه با برنج سرو کرد.

 

 

**یک نکته رو یادآور بشم که برای سرخ کردن ماهی توی روغن ، و یا سوخاری کردن ماهی ،

نباید در استفاده از روغن صرفه جوئی کرد.روغن باید به اندازه ای توی ماهیتابه باشه که ،

ماهی توی روغن شناور بشه.و در نهایت می تونید ماهی های سرخ شده رو توی یک توری

بزارید تا روغن اضافه از اون خارج بشه.یا ماهی ها رو روی یک دستمال کاغذی بزارید

تا روغن اضافه ش گرفته بشه.

شما ممکن است این را هم بپسندید

یک پاسخ

  1. رضا گفت:

    لطفا روش مزه دار کردن انواع ماهی پیش از سرخ کردن را توضیح دهید. مثلا ماهی سالامون با قرار دادن در پرتقال رنده شده عالی میشه.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.