خوراک ماهی قباد با سس گوجه فرنگی

 

مواد لازم:

 

 

 

 

 

*یک عدد ماهی قباد تازه با برش های حلقه ای حدود یک کیلوگرم

*فلفل قرمز ۲ قاشق چایخوری

*سیر ۴ حبه درشت رنده شده

*زنجبیل تازه ۳۰ گرم له شده

*فلفل دلمه ای یک عدد بزرگ خورد کرده

*پیاز ۲ عدد متوسط و خلالی نازک برش داده

*گوجه فرنگی قرمز و آبدار ۵ عدد متوسط

*آرد و زردچوبه ی خوب مخلوط شده برای سرخ کردن ماهی

*آّبلیمو یا لیموی تازه برای چاشنی به میزان لازم و ذائقه ی شما

*روغن و نمک به اندازه ی کافی

*گشنیزخورد شده یک قاشق غذاخوری

*رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری

 

 

 

 طرز تهیه:

 

 

 

 

اول پیازها رو خلالی یا سالادی ریز خورد کرده و در روغن تفت می دیم و خوب که پیازها

طلائی رنگ شدن گشنیز رو اضافه می کنیم

و مقداری که تفت دادیم و سبزی ها از حالت خام بودن خارج

شدن رب گوجه رو هم بهش اضافه کرده و با پیازها تفت میدیم تا

رنگ رب گوجه باز بشه و سرخ که شد زیرش رو خاموش می کنیم و

 

بعدش گوجه رو شسته و توی مخلوط کن ریخته و فلفل و سیر و زنجبیل

و مقداری آبلیمو یا دو عدد لیموی تازه ی آبدار درون مخلوط کن روی مواد

ریخته و خوب با هم میکس می کنیم.اگر در منزل مخلوط کن ندارید می تونید

گوجه ها رو رنده کنید و فلفل و زنجبیل و سیر رو با مقدار کمی نمک و زردچوبه

توی هاونگ کوبیده و با هم میکس کنید.مواد رو که آماده کردیم به پیازها و گوجه

اضافه می کنیم و میزاریم تا حدود ۵ دقیقه مواد با هم جوش بخورن و یکی بشن.

بعد از اینکه سس آماده شد زیرش رو خاموش می کنیم و سراغ ماهی ها میریم.

ماهی ها رو که از قبل گِرد برش داده و شسته ایم با پارچه ی یاحوله ی مخصوص خوب

خشک می کنیم و آب ماهی رو می گیریم و آرد و زردچوبه ی مخلوط رو توی یک بشقاب

ریخته و ماهی های خوب خشک شده رو توی مخلوط آرد و زردچوبه می غلطونیم

تا تمام سطح ماهی آغشته بشه و ماهی ها رو ،روی بشقاب می تکونیم تا

آرد و زردچوبه های اضافش بریزه وبعدش توی روغن داغ دو طرف ماهی ها رو

با حوصله سرخ می کنیم و سس گوجه فرنگی رو روی شعله ی دیگر اجاق گذاشته

و زیرش رو دمی روشن می کنیم و هر قطعه ماهی که سرخ شد، توی سس گوجه میزاریم

و وقتی که تمام ماهی ها رو سرخ کردیم و توی ماهیتابه ی سس گوجه قرار دادیم

در ماهیتابه رو میزاریم و صبر می کنیم تا غذا جا بیفته.یعنی روغن غذا بیاد و روی غذا

بایسته اون موقع غذای شما آماده است.

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

یک پاسخ

  1. سمانه گفت:

    سلام.شما اسمی از فلفل دلمه بردید،اما در طرز تهیه نگفتید کجا به کار میره؟

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.