مواد لازم:
*میگوی پاک شده ی آماده ۴۰۰ گرم
*پیاز متوسط ۲ عدد
*فلفل دلمه ای یک عدد متوسط
*سیر ۳ حبه رنده شده
*گوجه فرنگی ۳ عدد بزرگ
*فلفل قرمز به اندازه ی کافی (غذاهای دریائی هر چی مزه تند بودنشان بیشتر باشد خوشمزه تر می شوند)
*روغن به میزان لازم
*آبلیمو یک قاشق غذاخوری
*رب گوجه یک قاشق سوپخوری
*گشنیز یا جعفری برای تزئین به میزان لازم
*خیارشور و زیتون بون هسته برای تزئین
*ادویه کاری به میزان لازم
طرز تهيه:
اول یک عدد از پیازها را خورد کرده و در روغن تفت می دیم.سیر رو اضافه می کنیم و مقداری با پیازها
تفت می دیم تا از حالت خام بودن در بیاد و سپس فلفل دلمه ای رو که از قبل بصورت ریز ریز
و سالادی خورد کردیم به مواد اضافه می کنیم و تفت می دیم.
حالا نوبت اضافه کردن میگوها است و باید میگوها رو با مواد تفت بدیم تا آب میگو
بخار بشه و مواد به غلظت لازم برسه و اونوقت ادویه کاری و فلفل قرمز به اندزه ی دلخواه به
مواد بزنید.
.میگوها که با مواد خوب سرخ شدن ،ماهیتابه رو کناری بزارید.
حالا توی یک ماهیتابه ی دیگه مقداری روغن بریزید و اول او یک پیاز رو خورد کنید
توی روغن بریزید و تفت بدید تا خوب طلائی رنگ بشه و بعدش گوجه ها رو سالادی خورد کرده
و به پیازها اضافه کنید و صبر کنید تا آب گوجه تبخیر بشه و گوجه توی پیاز و روغن
به اندازه ی کافی سرخ بشه و در
انتها یک قاشق سوپخوری رب گوجه رو اضافه کنید
و گوجه ها رو که آماده کردید با میگوها
مخلوط کنید و بزارید تا حدود ۱۵ دقیقه مواد با هم جوش بخورندتا با هم میکس بشن و
حالا یک قاشق آبلیمو رو به غذا اضافه کنید و زیر شعله اجاق رو کم کنید
تا روغن غذا بیاد روی غذا رو بگیره ، و اونوفت غذای شما آماده است.
با گشنیز و شوید و خیار شور و زیتون بدون هسته تزئین، و میل کنید.