خورشت ماهی هامور

 

مواد لازم:

 

 

 

 

 

 

 

 

*یک عدد ماهی هامور تازه به وزن یک کیلوگرم(برای ۴ نفر)

*سیر خشک ، ۷ حبه ی درشت

*پیاز یک عدد متوسط

*گوجه فرنگی ۳  عدد متوسط

*گشنیز و شوید(یک لیوان خورد شده)و شنبلیله ی خورد شده دو قاشق غذاخوری

*تمر هندی ۴۰ گرم در آب گرم حل کنید و یک قاشق مرباخوری آرد بهش

اضافه کنید و هسته و ریشه اش را بگیرید و از صافی عبور بدید

*فلفل قرمز ، زردچوبه و نمک و روغن به میزان لازم

*ادویه مخصوص ماهی و آرد به میزان لازم بای سرخ کردن ماهی

*لیمو عمانی از نوع زرد رنگ ۲ عدد

*یک قاشق رب گوجه فرنگی

 

 

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

 

اول پیاز رو خورد کرده و با روغن تفت می دیم تا رنگ پیازها عسلی بشه،بعدش سیر رو که از

قبل رنده کردیم به پیازها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دیم و رنگ سیر که از خامی باز شد

فلفل و زردچوبه رو به سیر و پیاز اضافه می کنیم و مقداری تفت می دیم تا رنگ زردچوبه و فلفل

توی روغن باز بشه.

حالا ۳ عدد گوجه فرنگی رو رنده می کنیم و بهمراه سیر و پیاز تفت می دیم و سرخ می کنیم

تا آب گوجه فرنگی بطور کامل گرفته بشه و یک قاشق رب گوجه رو به مواد اضافه کرده و مقداری

دیگر مواد رو با هم تفت می دیم تا با هم میکس و سرخ بشن.

الان نوبت اضافه کردن سبزی ها است و باید سبزی ها رو با موا تفت بدید تا بخورد هم

برن و مقداری که سبزی ها با مواد سرخ شدن و بوی و رنگ خامی سبزی ها گرفته شد
و مواد با هم خوب غلیظ شدن،آب تمر رو به مواد اضافه می کنیم و میزاریم جوش بخوره و

آب تمر و مواد به غلظت لازم برسند و همینطور که مواد داره جوش می خوره میریم سراغ ماهی.

ماهی رو که از قبل پاک کرده و تیکه کرده و شسته میزارم تا خشک بشه و آب ماهی بره

و با پارچه ی تمیز مجددا آب ماهی رو می گیرم و ادویه مخصوص ماهی و آرد رو با هم مخلوط

می کنیم و ماهی ها رو توی مواد می غلطونیم و توی روغن دغ سرخ می کنیم و وقتیکه هر دو

طرف ماهی ها سرخ شدن درون ظرف آب تمر و سیر پیازمون که داره جوش می خوره میزاریم و زیر

شعله رو کم می کنیم تا خورشت ماهی هامور،جا بیفته و روغن غذا بیاد بالا و روی غذا  رو بگیره.

خورشت ماهی هامور رو می تونید با برنج میل کنید.

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.