مواد لازم:
*یک عدد ماهی هامور تازه به وزن یک کیلوگرم(برای ۴ نفر)
*سیر خشک ، ۷ حبه ی درشت
*پیاز یک عدد متوسط
*گوجه فرنگی ۳ عدد متوسط
*گشنیز و شوید(یک لیوان خورد شده)و شنبلیله ی خورد شده دو قاشق غذاخوری
*تمر هندی ۴۰ گرم در آب گرم حل کنید و یک قاشق مرباخوری آرد بهش
اضافه کنید و هسته و ریشه اش را بگیرید و از صافی عبور بدید
*فلفل قرمز ، زردچوبه و نمک و روغن به میزان لازم
*ادویه مخصوص ماهی و آرد به میزان لازم بای سرخ کردن ماهی
*لیمو عمانی از نوع زرد رنگ ۲ عدد
*یک قاشق رب گوجه فرنگی
طرز تهیه:
اول پیاز رو خورد کرده و با روغن تفت می دیم تا رنگ پیازها عسلی بشه،بعدش سیر رو که از
قبل رنده کردیم به پیازها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دیم و رنگ سیر که از خامی باز شد
فلفل و زردچوبه رو به سیر و پیاز اضافه می کنیم و مقداری تفت می دیم تا رنگ زردچوبه و فلفل
توی روغن باز بشه.
حالا ۳ عدد گوجه فرنگی رو رنده می کنیم و بهمراه سیر و پیاز تفت می دیم و سرخ می کنیم
تا آب گوجه فرنگی بطور کامل گرفته بشه و یک قاشق رب گوجه رو به مواد اضافه کرده و مقداری
دیگر مواد رو با هم تفت می دیم تا با هم میکس و سرخ بشن.
الان نوبت اضافه کردن سبزی ها است و باید سبزی ها رو با موا تفت بدید تا بخورد هم
برن و مقداری که سبزی ها با مواد سرخ شدن و بوی و رنگ خامی سبزی ها گرفته شد
و مواد با هم خوب غلیظ شدن،آب تمر رو به مواد اضافه می کنیم و میزاریم جوش بخوره و
آب تمر و مواد به غلظت لازم برسند و همینطور که مواد داره جوش می خوره میریم سراغ ماهی.
ماهی رو که از قبل پاک کرده و تیکه کرده و شسته میزارم تا خشک بشه و آب ماهی بره
و با پارچه ی تمیز مجددا آب ماهی رو می گیرم و ادویه مخصوص ماهی و آرد رو با هم مخلوط
می کنیم و ماهی ها رو توی مواد می غلطونیم و توی روغن دغ سرخ می کنیم و وقتیکه هر دو
طرف ماهی ها سرخ شدن درون ظرف آب تمر و سیر پیازمون که داره جوش می خوره میزاریم و زیر
شعله رو کم می کنیم تا خورشت ماهی هامور،جا بیفته و روغن غذا بیاد بالا و روی غذا رو بگیره.
خورشت ماهی هامور رو می تونید با برنج میل کنید.