میش ماهی از خانواده ی شوریده ماهیان

میش ماهی از خانواده ی شوریده ماهیان است و یکی از ماهی های درجه یک دریای جنوب به شمار می رود.

یکی از پرطرفدارترین ماهیان بندر آبادان می باشد که در اندازه های کوچک آن برای سرخ کردنی استفاده

می کنند و در اندازه و وزن های بزرگتر که بصورت تیکه ای یا فیله شده بفروش می رسد را برای قلیه

مصرف می نمایند و اگر شما از یک آبادانی بپرسید چه ماهی برای قلیه بهتر است اول اسم میش ماهی

را به شما می گوید.

میش ماهی در هنگام پاک شدن ضایعات زیادی نداشته و از هر کیلوی این ماهی در نهایت ۲۰۰ گرم ضایعات است که دور ریخته می شود .

میش ماهی برای سرخ کردنی و قلیه مناسب می باشد.گوشت بی تیغ و لخم این ماهی

لذیذ است و کمتر کسی پیدا می شود که بعد از یکبار استفاده و میل نمودن از میش ماهی ،

این ماهی خوشمزه را در سبد غذائی خود قرار ندهد.

خانوادهی شورید ه ماهیان شامل ماهی های زیر می شود:

 

۱- میش ماهی

۲- شوریده ( که معروفترین و پرطرفدارترین عضو خانواده ی میش ماهیان است و طرفداران زیادی دارد)

۳- میش لکه دار (در بنادر جنوب این ماهی رو به اسم مشکو لکه دار میشناسن)

۴- میشِ بیاهو ( در بیشتر بنادر جنب به این ماهی “طهطهو” می گویند)

۵-مُشکو سیاه (این ماهی شبیه شوریده است ولی رنگ بدنش و باله هاش سیاه رنگ می باشد)

 

 

شما ممکن است این را هم بپسندید

۱۰ پاسخ‌ها

  1. sadsad گفت:

    همسایه ما در اهواز تازه این نوع ماهی رو داره بسیار خوش خوراکه

  2. ارش گفت:

    سلام دوباره و اینکه سایتتون بهترینه در نوع خودش.
    در استان بوشهر مخصوصا جزیره خارک که من هستم یه ماهی دیگه پهن هم هم شکل حلوا هست که بخش میگن میش. قیمت خیلی بالاییی هم نداره. میخواستم بدونم میش اصل کدومشه اخر.
    با تشکر

  3. راحیل گفت:

    سلام ممنون از توضیحات کاملتان اما دستورپخت میش ماهی را ننوشته بودید.

  4. اکبر شایان گفت:

    با سلام ، خانم راحیل
    میش ماهی ، هم برای سرخ کردنی مناسب است و هم برای قلیه ماهی ، البته اگر میش ماهی
    خریداری کردید و تصمیم داشتید با اون قلیه درست کنید بهتر اینکه ، هنگام تمیز کردن و پاک کردن تیکه های ماهی رو با ضخامت برش بدید . ولی اگر برای سرخ کردنی خریداری کردید ، بهتر است
    تیکه های ماهی رو نازک برش داده تا ماهی بهتر سرخ بشه و مزه ی بهتری داشته باشه.
    با تشکر از ارسال دیدگاهتان

  5. اکبر شایان گفت:

    با سلام درود به آقا آرش:

    میش ماهی از خانواده ی شوریده ماهیان است و تقریبا همه یه شکل هستن و اگر توی خارگ یا جاهای دیگه
    ماهی دیگه ای رو به اسم میش می فروشند از بی اطلاعی مشتری سوء استفاده می کنن.
    دوستی دارم که از خارگ ماهی خریداری کرده بود به اسم “میشک”به قیمت هر کیلوئی ۹۰۰۰ هزارتومن ، ماهی رو من دیدم که اسم واقعی و شیلاتی ماهی “گِش باله سیاه” و اسم علمی آن “Atropus ” و از خانواده ی گش ماهیان است و هیچ شباهتی و ربطی به خانواده ی میش ماهیان نداشت و قیمت واقعی و فروش آن در بازار اهواز از خارگ بسیار ارزانتر است.متاسفانه از
    این قبیل حقه ها در بازار های ماهی فروشی وجود داره.امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم.

  6. خالدهـوت گفت:

    با سلام خدمت شما
    در مورد كيسه شنا ميش ماهى و اسم لاتين ان اگه ممكن است برايم ايميل كنيد
    با سپاس فراوان
    خالد از چابهار

  7. ف نوربخش گفت:

    با سلام راستش من میش ماهی را هم سرخ کردم هم قلیه هر دو خیلی خوش مزه و لذیذه اما چند روز پیش کبابش کردم عجب با برنج و ترشی میچسبه چون حین کباب کردن چربی پس میده خشک نیست البته سفارش میکنم اول به تکه های کوچک تر قوطی کبریتی در بیاورید با آب وپوست لیمو تازه طعم دارش کنید بعد نمک وزردچوبه وادویه ماهی بعد به سیخ بزنید توجه کنید زود میپزه

  8. اکبر شایان گفت:

    آقا يا خانم نوربخش,با شما موافقم و تشکر مى کنم بابت ارسال دستور غذايى که فرستاديد.

  9. azad گفت:

    با سلام
    چرا در تلگرام کانال ندارید .
    من پیداتون نمی کنم

  10. اکبر شایان گفت:

    درود

    کانال تلگرا ما

    @mahiha_ir

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.