خوراک دو پیازه ی ماهی مرکب

 

مواد لازم:

 

 

 

 

*ماهی مرکب ۳۰۰ گرم(منظور فیله ماهی مرکب است)

*پیاز دو عدد نسبتا درشت

*خرما ۵ عدد

*نمک و زردچوبه و فلفل قرمز یه میزان لازم

*روغن به اندازه ی مصرف

*رب گوجه یک قاشق غذاخوری

*ادویه مخصوص ماهی یک قاشق چایخوری

*سیر رنده شده ۳ به درشت

*دارچین نصف قاشق چایخوری

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه:

 

 

 

 

فیله ی ماهی مرکب رو بعد از اینکه شستیم با یک چاقوی تیز به قطعات ریز ریز و سالادی

برش می دیم.۵ عدد خرما رو با یک لیوان آب گرم خیس می کنیم و هسته ی خرما رو می گیریم

و خرما رو توی آّب حل می کنیم.فیله ی ماهی مرکب رو با خرماهای حل شده  در یک دیگ میزاریم

 دارچین رو بهش اضافه می کنیم  و تا اندازی سطح مواد آّ ب روش می ریزم و میزاریم به مدت نیم ساعت جوش بخورند تا فیله ی مرکب نرم بشه.بعد از نیمساعت ماهی رو آّبکش می کنیم و کناری میزاریم.

خرما باعث نرم شدن و خوشرنگ تر شدن ماهی مرکب میشه.

دارچین هم عطر خوبی به ماهی میده و بوی زُهم ماهی رو ار بین میبره.

توی یک ماهیتابه مقداری روغن می ریزیم و پیاز ها رو که از قبل بصورت خلالی خورد کردیم

توی روغ می ریزم و تفت می دیم تا طلائی رنگ که شدن سیر رو اضافه می کنیم و مفداری

با پیازها تفت می دیم تا از حالت خام بودن خارج بشه و سپس ماهی مرکب رو که از قبل

آبکش کردیم به مواد اضافه می کنیم و با مواد فتف می دیم و ادویه و فلفل و زرد چوبه و نمک

رو به مواد اضافه میی کنیم و همه ی مواد رو با هم در روغن تفت می دیم تا با هم خوب

میکس بشن.

یک قاشق رب گوجه رو توی یک استکان آب جوش حل می کنیم و روی مواد میریزیم و در

ماهیتابه رو می بندیم تا به مدت ۲۰ دقیقه ، غذا جا بیفته و روغن غذا بالا بیاد و روی

غذا بایسته.

شما ممکن است این را هم بپسندید

۸ پاسخ‌ها

  1. فرید گفت:

    سلام
    خوردن ماهی مرکب حرامه

  2. اکبر شایان گفت:

    با سلام
    آقا فرید بنده از حرام یا حلال بودن گوشت ماهی مرکب اطلاع دقیقی ندارم و در یکی از نوشته هائیکه در مورد ماهی مرکب به روی سایت قرار داه ام این مطلب را یادآوری کرده ام .
    با تشکر از ارسال دیدگاهتان

  3. ایلیا گفت:

    بسیار عالی بود. فردا امتحان می کنم ببینم چطور میشه. ممنون

  4. سروش گفت:

    دستورخوراك بسيار جالبي بود اما اين رو من قبلا از يه دوست بوشهري عزيز گزفته بودم و تهيه نموده بودم كه بسيار خوشمزه شده بود۰(اما اگه كسي مي خواد مزه ي واقعي هر غذايي را بچشد بايد توي همون شهر براش عذا رو تهيه نمايند مثلا قليه ماهي رو بايد يه توشهري تهيه كنه نه من كه تو تهرانم)

  5. نينا گفت:

    دستورغذا عالي بود.من درست كردم خيلي خوشمزه شد.ممنون

  6. ناشناس گفت:

    کجای قرآن نوشته ماهی مركب حرام است؟

  7. سارا گفت:

    عجبا،حرام حرام حرام،توروخدا دست بردارین،گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه،پیف گنده،اینقدر خساک خوشمزه و پرخاصیته که نگو،از منه بوشهری بپرس تا بهت بگم

  8. مجتبی گفت:

    ماهی ازون برون هم حرام بود بعدا” حلال شد خساک که جای خودشو داره

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.