میگو سرخ شده با خمیر به سبک ژاپنی

 

مواد لازم:

 

*یک کیلو میگوی تازه با پوست خریداری کنید(میگوهای که از قبل پاک شدن و در بازار بفروش میرسن برای

این نوع غذا اصلا مناسب نیست)

*یک عدد تخم مرغ درشت

*ماست ترش و غلیظ یک پیمانه

*آرد گندم حدودا ۳۰۰ گرم

*شکر یک قاشق چایخوری

*جوش شیرین یک قاشق چایخوری

*بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری

*روغن ریتون یا روغن هسته انگور یک قاشق غذاخوری

*نمک به مقدار لازم

*روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

 

اول تخم مرغ رو توی یک ظرف شکسته و خوب به هم میزنیم تا سفیده و زرده کاملا

با هم میکس بشن.

بعدش ماست و شکر نمک و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون رو به تخم مرغ هم زده

اضافه کرده  و مواد رو با هم مخلوط کرده و هم می زنیم.جوش شیرین و بکینگ پودر و

ماست رو به مواد اضافه کرده و همه ی مواد رو با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکنواخت

بشن.

حالا آرد رو کم کم به مواد اضافه می کنیم و تا یک خمیر لطیف و نچسبی به دست بیاد و اگر

خمیر حالت چسبندگی داشت مقداری دیگر آرد اضافه کنید تا خمیر لطیف و نچسبی به دست

بیاد.خمیر که آماده شده توی یک ظرف درب دار قرار می دیم و میزارم کناری تا خمیر “برسه یا جا بیفته”.

تقریبا ۳ ساعت زمان نیاز هست تا خمیر به حالت مطلوب برسه.

حالا سراغ میگوها میریم و پوست میگوها رو گرفته و رگ پشت کمر میگو رو خارج کنید . یک نکته رو

بگم که برای این روش پخت میگو بهتر است قسمت پوست انتهای دُم میگو رو جدا نکنید تا هنگام

پخت شکل زیباتری داشته باشد.

بعد از گذشت ۳ ساعت از زمان خمیر درست کردن ، روی یک تخته یا میز مقداری آرد پاشیده

و خمیر رو به دو قسمت کنید ، و هر قسمت رو با وردنه باز و پهن کنید تا به شکل یک ورق نازک

در بیاد.

وقتی خمیر و نازک کردید با دهانه ی یک استکان معمولی ، دایره های کوچیکی روی خمیر ایجاد

کرده ، و هر یک عدد میگو رو ، وسط یک دایره قرار داده ، و اطراف خمیر رو جمع کرده تا میگو

کاملا در خمیر پوشیده شود.

الان دقت داشته باشید قسمت دُم میگو از خمیر بیرون باشه.تا برای تزیین ، شکل زیباتری

پیدا کند.

میگوها رو که بدین شکل آماده کردید ، در روغن فراوان سرخ نید و هنگام سرخ کردن مدام

میگوها رو اینرو آنرو کنید تا کاملا برشته شوند.

برای تزیین از گوجه فرنگی و خیارشور و مقداری سبزیجات استفاده کنید و پیشنهاد می کنیم

این نوع غذا رو حتما با سس قرمز تند میل کنید.

 

 

چند نکته:

 

*اگر سرخ کن در دسترس ندارید ، می تونید از یک کاسه با جنس “روی” استفاده کنید.

بدین صورت که کاسه رو پر از روغ کنید و بزارید روی اجاق با آتش ملایم تا کاملا داغ داغ شود.

*برای گرفتن روغن اضافه میگوها از یک صافی استفاده کنید یا میگوه رو بعد از اینکه از

روغن خارج کردید روی یک دستمال کاغذید بزارید تا روغن اضافه ش گرفته شود.

شما ممکن است این را هم بپسندید

۳ پاسخ‌ها

  1. آرش گفت:

    سلام
    لطفا طرز طبخ شا میگوی خلیج فارس رو هم توضیح بدید
    با تشکر

  2. اکبر شایان گفت:

    درود بر آقا آرش
    و تشكر از اينكه به اين سايت مراجعه مى كنيد و باعث دلگرمى
    اين بنده ى حقير مى شويد.
    در مورد اون ماهى كه فرموديد,اگر براى شما امكان داره و زحمتى نيست,هر وقت به بازار خارك رفتيد از ماهى مورد نظرتان و ماهى هاى تازه ى ديگر عكس بگيريد و به ايميل من بفرستيد تا هم در سايت قرار بدم و همينطور اسم واقعى ماهى و كارآمد غذايش رو به علاقه مندان معرفى كنم.از توجه شما سپاسگزارم.

    Akbarshayan95@gmail.com

  3. اکبر شایان گفت:

    چند روش پخت شاه ميگو رو آماده كردم كه بزودى در سايت قرار ميدم.با تشكر از توجه شما

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.