دسته: آموزش طبخ ماهی ها

کتاب شیلی یو ( معرفی و ریخت شناسی ماهیان جنوب و روشهای نگهداری ، حمل ، پاک کردن آنها و همچنین کاربرد غذایی و دستورات آشپزی دریایی سنتی جنوبی ) ۰

کتاب شیلی یو ( معرفی و ریخت شناسی ماهیان جنوب و روشهای نگهداری ، حمل ، پاک کردن آنها و همچنین کاربرد غذایی و دستورات آشپزی دریایی سنتی جنوبی )

نام کتاب : شیلی یو نویسنده : اکبر شایان خواه ناشر : انتشارات دستغیبی مشخصات ظاهری : ۴۲۵ صفحه مصور و تمام رنگی عکاس جلد : شقایق شایان خواه طراح جلد : مهرگان محمدی...

خانواده ی تن ماهیان ۰

خانواده ی تن ماهیان

        تُن ماهیانی ک در آبهای خلیج و عمان زیست میکنند و صید میشه و شناسایی شده شامل ۱۰ نوع هستن : ۱_تن یا زرده یا تیبان(همینی ک امروز صید داشتیم...

ماهی مارلین یا بادبان ماهی ۰

ماهی مارلین یا بادبان ماهی

  #مارلین یک ماهی عمق زی است و از میدان مهاجرت وسیعی برخورداره ، بصورتی که مهاجرت های طولانی مدتی انجام میده و در آبهای خلیج فارس خیلی کم و بندرت صید میشه (...

ویدیو معرفی ماهی راشگو ، راژگو ۲

ویدیو معرفی ماهی راشگو ، راژگو

ماهی راشگو یا راژگو از ماهیان درجه یک جنوب حساب میشه و بعد از ماهی حلوا سفید یا زبیدی در رده ی دوم‌ ماهی های جنوب قرار گرفته است . ماهی راشگو دارای پرده...

ویدیو معرفی ماهی همام ۰

ویدیو معرفی ماهی همام

همام یک لغت عربی است ، یعنی کبوتر این ماهی گوشت سفید و بدون خاری داره و مناسب برای انواع پخت غذاهای دریای ست و البته بعلت داشتن گوشت لطیف و نرم ، مناسب...

۱

ماهی صبور

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ماهی صبور در این فصل از سال ( تابستون ) معدن صبور تو خوزستانه ، شهر آبادان رو میشه پایتخت صبور ایران معرفی کرد .بندرهای جنوبی سواحل خلیج فارس بغیر از بنادر خوزستان زیستگاه #صبور ندارن . قیمت #صبور درشت اینروزها بین ۴۰ تا ۵۰ هزارتومنه ! باور کنید اگر قیمت این ماهی خیلی بیشتر از اینا هم بشه جنوبی ها از این ماهی دست نمیکشن ! و جالب تر اینجاس که خرید این ماه

۰

ترفندهای پختن ماهی

 
 
 
برای از بین بردن بوی ماهی در فضای خونه و آشپزخونه ، در حین سرخ کردن چند حبه سیر و یه عدد پیاز را خلالی کنید و بریزید توی روغن اطرف ماهی تا همینطور که ماهی سرخ میشه سیر و پیاز هم سرخ بشه
 
 
انواع روش ها و تجربه ها برای سرخ کردن ماهی :
 
روش اول
 
 
ماهی رو چند ساعت قبل از درست کردن تو پیاز خلال شده و آبلیموی فراوان (جهت از بین بردن بوی ماهی)و نمک و زعفران بخوابونید

۰

لخلاخ غذای نوستالژیک بوشهری با ماهی موتو و گمنه

 
لخلاخ ماهی موتو با گمنه ( بلغور گندم )
دستپخت خانم ص دشتی زاده از بندر گناوه 
 
 
لخلاخ ماهی موتو
 
 
ماهی موتو از ماهیان بسیار کوچک و ریز جثه ی جنوب می باشد که بیشتر به صورت خشک و نمک سود به فروش می رسد.اندازه ی این ماهی بین ۵ تا ۶ سانتیمتر می باشد.
با بلغور گندم ( گمنه )مواد لازم:.-  پیاز متوسط ۱ عدد-  للک (بلغور گندم) ۱ پیمانه که بایستی بدون روغن با حرارت کم تفت داده بشه