برچسب گذاری توسط: دستور پخت قلیه ماهی

۶

اصل قلیه تند و تیز بوشهری

 
اصل قلیه تند و تیز بوشهری یکی از غذاهای پر طرفدار در استان بوشهر “اوو موی”(ow mouy) میباشد؛ غذایی مناسب برای همه فصول ؛ولی کاربرد نوع ماهی در فصول سال برای پختن قلیه متفاوت است؛ مثلن بوشهریها برای فصل زمستان برای درست کردن قلیه از ماهی هامور یا سرخو ویا سنگسرو چنانچه مایل باشند سکن استفاده میکنند. حتی کاربرد سبزی هم زمستانی و تابستانی دارد ؛ تعجب نکنید اینارو از قدیمی ها پرسیدم؛ و

۳۴

قلیه ماهی آبادانی

 
مواد لازم:
 
 
 
 
*سبزی قلیه را از قبل سرخ کنید و کنار بگذارید(جعفری و گشنیز و مقدار کمی شنبلیله)۵۰۰ گرم
*ماهی مخصوص قلیه(شیر،صُبیتی،سکن)۸۰۰ گرم.معمولا آبادانی ها برای قلیه “میش ماهی”استفاه می کنن.
*پیاز درشت ۲ عدد
*سیر یک بوته
*رب گوجه ۳ قاشق سوپخوری
*ادویه مخصوص ماهی که شامل:زردچوبه،فلفل سیاه،فلفل قرمز،پودر لیمو عمانی.
*آرد و نمک و ادویه برای سرخ کردن ماهی
*تمر هندی یک بس