برچسب گذاری توسط: طرز پخت ماهی قباد

۷

ماهی قباد یا غُباد یا خباط

ماهی قباد از خانواده ی تون ماهیان است.یکی از ماهیان پرطرفدار مردم شهر شیراز ماهی قباد می باشد.
ماهی قباد گوشتی است و تیغ ندارد و برای سرخ کردنی،قلیه،ته چین ماهی مناسبی
می باشد.یکی از ماهیان جنوب که بوی زُهم کمتری نسبت به بقیه ی ماهی ها دارد
قباد است.
در شهرهای خوزستان به ماهی قباد،غُباد و خُبّاط نیز می گویند. من در طول چندین سالی
که به شغل ماهی فروشی مشغول هستم بزرگترین وزنی که از ماه

خوراک ماهی   قباد با سس گوجه فرنگی ۱

خوراک ماهی قباد با سس گوجه فرنگی

 
مواد لازم:
 
 
 
 
 
*یک عدد ماهی قباد تازه با برش های حلقه ای حدود یک کیلوگرم
*فلفل قرمز ۲ قاشق چایخوری
*سیر ۴ حبه درشت رنده شده
*زنجبیل تازه ۳۰ گرم له شده
*فلفل دلمه ای یک عدد بزرگ خورد کرده
*پیاز ۲ عدد متوسط و خلالی نازک برش داده
*گوجه فرنگی قرمز و آبدار ۵ عدد متوسط
*آرد و زردچوبه ی خوب مخلوط شده برای سرخ کردن ماهی
*آّبلیمو یا لیموی تازه برای چاشنی به میزان لازم و ذائقه ی